Facebook Pixel "Ξέρουμε τι μας περιμένει όταν θα έρθουμε εδώ"!
| 2016-02-04 23:47:00

"Ξέρουμε τι μας περιμένει όταν θα έρθουμε εδώ"!

"Ξέρουμε τι μας περιμένει όταν θα έρθουμε εδώ"!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ικανοποιημένος από την αποτελεσματικότητα της ομάδας του, αλλά και την απόδοση των Ζουκουλίνι, Πέκχαρτ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα ήθελα να πω πως ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε άλλωστε. Πιστεύω οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πρέπει να είναι περήφανοι, αφού η ομάδα τους έπαιξε δυνατά, μας πίεσε μέχρι το τέλος. Σε καμία στιγμή το παιχνίδι δεν θύμισε αυτό του ΟΑΚΑ. Εμείς πλέον ξέρουμε τι μας περιμένει όταν θα έρθουμε εδώ για το παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Στο ποδόσφαιρο αποδείχτηκε για άλλη μία φορά πως όταν μία ομάδα έχει φόρμα και προέρχεται από σερί νίκες, τότε είναι πιο εύκολο γι’ αυτήν να κερδίσει τα παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε και να επιδιώκουμε κι άλλες νίκες, ώστε να επεκτείνουμε το σερί μας. Τώρα για το κύπελλο, περιμένουμε την κλήρωση. Όποια ομάδα κι αν έρθει θα είναι δύσκολη η κλήρωση».

Για τον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη: «Ο Αρης ήταν απελπισμένος, δεν είχε τίποτα πριν την έναρξη του αγώνα και απέκτησα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Δεν το περίμενε ούτε αυτός, αλλά ούτε και εμείς».

Για την παρουσία των Ζουκουλίνι, Πέκχαρτ: «Ο Ζουκουλίνι προσαρμόστηκε γρήγορα κατάλαβε τι ζητάμε στο γήπεδο και κόντεψε να σκοράρει κιόλας. Ο Πετχαρτ έπαιξε προς το τέλος με δυνατό άνεμο. Έδειξε θέληση και θα διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags