Facebook Pixel Μπάρτσα με την ψυχή στο στόμα... (BINTEO)
| 2016-02-20 20:57:00

Μπάρτσα με την ψυχή στο στόμα... (BINTEO)

Μπάρτσα με την ψυχή στο στόμα... (BINTEO)

Κάθε άλλο παρά εύκολη αποδείχτηκε η νίκη των "μπλαουγκράνα" στα Κανάρια Νησιά με 1-2 επί της μαχητικής Λας Πάλμας, που απείλησε με ισοφάριση στο τέλος. 

Η Λας Πάλμας έφτασε πολύ κοντά στο να κόψει βαθμούς από την Μπαρτσελόνα, το άξιζε κιόλας βάσει ευκαιριών, όμως η κλάση του Λουίς Σουάρες έσωσε τους Καταλανούς. Ο Ουρουγουανός με γκολ και ασίστ ήταν και πάλι καθοριστικός στην πολύ δύσκολη νίκη των «μπλαουγκράν» με 1-2, που τους δίνει μαξιλάρι ασφαλείας 9 βαθμών στην κορυφή!

Ο Ουίλιαμ Ζοσέ μετά από φανταστική ασίστ με τακουνάκι του Τζόναθαν Βιέρα (10’), ισοφάριζε άμεσα το γκολ του Λουίς Σουάρες (6’), δείχνοντας ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει εύκολο απόγευμα. Ο Ουρουγουανός ήταν μία ομάδα μόνος του και παρότι έχασε μία απίθανη ευκαιρία (27’) σέρβιρε με εκπληκτικό σλάλομ από αριστερά το 1-2 για τον Νεϊμάρ (39’).

Ωστόσο, ούτε και τότε οι Καταλανοί είχαν καθαρίσει. Ο Ουίλιαμ Ζοσέ έχασε μία εκπληκτική ευκαιρία για να ισοφαρίσει εκ νέου (61’) σημαδεύοντας την εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ ο Αραχούχο είχε στο τέλος (77’, 81’) δύο ακόμα εξαιρετικές ευκαιρίες για να δώσει στους νησιώτες τον βαθμό που άξιζαν.

Η Μπαρτσελόνα με πολύ κόπο πήρε το τρίποντο (1-2), επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 32 παιχνίδια κι αφού βρίσκει τρόπο να φεύγει αλώβητη στις μέτριες της βραδιές από τόσο δύσκολες έδρες, όλα δείχνουν ότι δεν χάνει φέτος το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags