Facebook Pixel Πέταξε βαθμούς ο ΟΦΗ...
| 2016-03-12 19:03:00

Πέταξε βαθμούς ο ΟΦΗ...

Πέταξε βαθμούς ο ΟΦΗ...

Απώλεια μετά από καιρό για τον ΟΦΗ, καθώς μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον σκληροτράχηλο Ιάλυσο στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Χαμένο πέναλτι και δοκάρι οι "ομιλίτες"

Η διαφορά του ΟΦΗ από την κορυφή πήγε στους 5 βαθμούς, καθώς την ίδια ώρα ο ουραγός Φωστήρας κέρδιζε με 3-0 τους Τράχωνες.

Μεγάλες ευκαιρίες σπατάλησαν οι Κρητικοί στο ματς! Στο 17' ο Περογαμβράκης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου Παπαδόπουλος έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε τη μπάλα. Ο ΟΦΗ πίεσε ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά του α' ημιχρόνου αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ενώ στο 41' ο διαιτητής Διαμαντόπουλος αρνήθηκε πέναλτι στους ομιλίτες σε χέρι του Παφιάκη.

Πολλές φάσεις είχε ο ΟΦΗ και στο β' ημίχρονο αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Δοκάρι στο 90'!

Ο μοιραίος του αγώνα, Αλέξης Περογαμβράκης, είχε δοκάρι στο 90' με κεφαλιά ενώ η μπάλα στη συνέχεια έσκασε ελάχιστα έξω από τη γραμμή του τέρματος.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (82' Μπουρσέλης), Πόποβιτς (68' Γουόρντεν), Χαντί, Καλέ (74' Μαρτσάκης).

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Σταυλάς (74' Μαρίνου), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (83' Παπαδημήτρης), Φονσέκα, Αθανασίου Α., Κορνελάτος (36' Καρπαθάκης)

neakriti.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags