Facebook Pixel Σουπερλιγκάτος άσος στο ματς του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
| 2016-04-28 20:24:00

Σουπερλιγκάτος άσος στο ματς του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Σουπερλιγκάτος άσος στο ματς του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή του στην Τούμπα το καλοκαίρι. Ποιος είναι ο ξένος άσος και τι γίνεται με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε στον SportDog.

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Σύρου στο πλαίσιο των τελικών της Volley League, ωστόσο η παρουσία ενός ξένου άσου της Σούπερ Λιγκ στο γήπεδο, τράβηξε και το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρικών.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες του Παναιτωλικού, Αμρ Ουαρντά και Στάθης Βασιλούδης, βρέθηκαν στο «Παλατάκι» και κάπως έτσι φούντωσαν ξανά οι φήμες για τον Αιγύπτιο άσο, ο οποίος απασχολεί εδώ και καιρό τον ΠΑΟΚ.

Ο SportDog βέβαια, πριν από λίγες ημέρες, σε αναλυτικό ρεπορτάζ (κλικ ΕΔΩ) σας είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο που υπάρχει με τον Ολυμπιακό, την άποψη που έχει για αυτόν ο Μάρκο Σίλβα, αλλά και την επιθυμία του ίδιο να παίξει στους πρωταθλητές.

Βέβαια, σας είχαμε τονίσει πως τη δεδομένη στιγμή, στο Λιμάνι δεν δείχνουν καμία διάθεση να αγοράσουν παίκτη από τον Παναιτωλικό, καθώς «χρεώνουν» τον Κωστούλα στο… αντι-Ολυμπιακό μπλοκ και για αυτό ο παίκτης «ψάχνεται» και για άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags