Facebook Pixel Σκάει θέμα! Εκεί θα πάει ο Μπερμπάτοφ;
| 2016-05-02 13:51:00

Σκάει θέμα! Εκεί θα πάει ο Μπερμπάτοφ;

Σκάει θέμα! Εκεί θα πάει ο Μπερμπάτοφ;

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους σενάρια για ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα.

Ο Βούλγαρος άσος δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του την φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό οι "σειρήνες" από την Ευρώπη έχουν αρχίσει να ηχούν για τα καλά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ βουλγάρικης ιστοσελίδας, ο 35χρονος επιθετικός είχε μυστικά ραντεβού με άνθρωπο ομάδας που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, αλλά παλεύει για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτή την στιγμή οι ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα είναι η Μίντλεσμπρο, η Μπράιτον και η Μπέρνλι, οπότε μία από αυτές φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μπερμπάτοφ.

«Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις αλλά έγινε η πρώτη επίσημη επαφή», αναφέρει το δημοσίευμα που αποκαλύπτει και το δεύτερο ραντεβού του Βούλγαρου:

«Παραμονές του Πάσχα ο Μπερμπάτοφ συναντήθηκε με τον Στίλιαν Πετρόφ. Τέσσερα χρόνια μετά τη διάγνωση της λευχαιμίας, ο Στίλιαν Πετρόφ προπονείται τους τελευταίους μήνες με την Άστον Βίλα και σκοπεύει να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Έτσι λοιπόν, ο Πετρόφ πρότεινε στο Μπερμπάτοφ να πάει και αυτός στην Άστον Βίλα και να παίξουν μαζί εκεί τη νέα σεζόν».

Πάντως, στο ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι ο Μπερμπάτοφ δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα και ο ίδιος αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ή αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags