Facebook Pixel Αποκάλυψη: Βόμβα 12 εκ. λιρών για Μιραλάς!
Ποδόσφαιρο
| 2016-05-14 10:30:00

Αποκάλυψη: Βόμβα 12 εκ. λιρών για Μιραλάς!

Αποκάλυψη: Βόμβα 12 εκ. λιρών για Μιραλάς!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποσό στην Έβερτον για την απόκτηση του Βέλγου κυνηγού, παρά το γεγονός ότι δεν θα παίξει στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Η φετινή σεζόν ήταν, περίπου, εφιαλτική για τον Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, δεδομένου ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Με αποτέλεσμα να μην έχει όσο χρόνο συμμετοχής χρειαζόταν στην 11άδα της ομάδας του και, μοιραία, να μην βρει θέση στην εθνική Βελγίου, που όλοι περιμένουν να αποτελέσει έκπληξη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πλησιάζει.

Με τα σενάρια γύρω από το μέλλον του να είναι πολλά και, φυσικά, να έχουν εμπλέξει τον Ολυμπιακό για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του.

Ο Σκύλος, όμως, σας λέει ότι η αλήθεια είναι μακριά, για αυτό και στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι Πειραιώτες ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει θέμα Μιραλάς.

Όχι γιατί δεν τον θέλουν, αλλά γιατί το σενάριο που έχει κυριαρχήσει στη μανατζερική και δημοσιογραφική πιάτσα της Αγγλίας, αναφέρει ότι ο Βέλγος άσος είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή στην Τότεναμ.

Που είναι έτοιμη να δώσει 12 εκ. λίρες για την απόκτησή του, για να τον εντάξει στην μικρή παροικία Βέλγων που υπάρχουν στην ομάδα!

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί, ομάδα για να τον αποκτήσει φαίνεται ότι έχει βρεθεί, ενώ εδώ που τα λέμε το συμβόλαιό του (μαζί με την εφορία) είναι τεράστιο για τον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί να φτάσει στα 4 εκ. ευρώ ετησίως.

Και δεν είναι αν δίνει ή όχι ο Ολυμπιακός αυτά τα χρήματα, αλλά πώς θα υπάρξουν ισορροπίες στα αποδυτήρια αν γίνει τέτοια κίνηση...

Για αυτό σας λέμε: Ετοιμάζεται να σκάσει βόμβα 12 εκ. λιρών για τον Μιραλάς, αλλά αυτή δεν είναι από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags