Facebook Pixel ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτη αποθέωση Τιμούρ σε Ολυμπιακό!
| 2016-06-07 23:45:00

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτη αποθέωση Τιμούρ σε Ολυμπιακό!

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτη αποθέωση Τιμούρ σε Ολυμπιακό!

Τώρα, αν σας πούμε ότι ο νυν προπονητής (και παλιός άσος) της ΑΕΚ υπερασπίζεται τους Eρυθρόλευκους, θα το πιστεύατε; Ε, δείτε το ντοκουμέντο και τα συμπεράσματα δικά σας! 

Πολλά έχουν γραφτεί αυτές τις μέρες για τον Τιμούρ Κετσπάγια όσον αφορά τις προπονητικές του ικανότητες. Άλλοι τον θεωρούν καλό και ελπιδοφόρο, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι "δεν κάνει" για την ΑΕΚ. Πάντως, όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: Ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ντόμπρο χαρακτήρα, ο οποίος ποτέ δεν κρύβει τα λόγια του.

Ο Γεωργιανός κόουτς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, ποτέ δε σταμάτησε να λέει αυτό που πιστεύει, ακόμα κι αν σε κάποιους δε γίνεται αρεστός. Όπως συνέβη για παράδειγμα στο φινάλε της φετινής σεζόν, όταν καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή του "Μακεδονία TV", υπερασπίστηκε δημόσια την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, από στο "παράθυρο" του "Derby" ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ στις 18 Απριλίου, σχολιάζοντας την κατάκτητη και του φετινού τίτλου από τους Ερυθρόλευκους, είχε πει, μέσα σε άλλα, ότι... "Όποιος πληρώνει, αυτός έχει ομάδα. Όποιος δεν πληρώνει, δεν έχει ομάδα".

Δείτε και το βίντεο-ντοκουμέντο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags