Facebook Pixel Σκάει θέμα με Μακ στον ΠΑΟΚ;
| 2016-06-08 10:42:00

Σκάει θέμα με Μακ στον ΠΑΟΚ;

Σκάει θέμα με Μακ στον ΠΑΟΚ;

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που ενδέχεται να έχει... προβλήματα από την παρουσία του Σλοβάκου άσου στο Euro της Γαλλίας! 

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έκανε πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά και όπως είναι λογικό η συμμετοχή του στο Euro θα αυξήσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και θα κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να τον κρατήσει στην Τούμπα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα "Chronicle Live" τον συμπεριλαμβάνει σε μια λίστα με τους υπό παρακολούθηση ποδοσφαιριστές και αυτούς που ενδεχομένως να ενδιάφεραν την Σάντερλαντ που αγωνίζεται στην Premier League.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως «μετά το αστέρι της Νάπολι, Μάρεκ Χάμτσικ, η Σλοβακία δεν είναι μια ομάδα με πολλά ταλέντα. Όμως, ο 25χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, βοήθησε αρκετά την Σλοβακία να πετύχει τον στόχο της και αξίζει μια ματιά αυτό το καλοκαίρι». 

O Μακ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο ακόμα και αν "σκάσει" κάποια πρόταση στα γραφεία της Τούμπας, θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη για να συζητηθεί από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags