Facebook Pixel Αυτούς βλέπουν στον ΠΑΟ και θα φέρουν παικταρά!
| 2016-06-18 11:30:00

Αυτούς βλέπουν στον ΠΑΟ και θα φέρουν παικταρά!

Αυτούς βλέπουν στον ΠΑΟ και θα φέρουν παικταρά!

Αλλαγή στον "πράσινο" σχεδιασμό, όσον αφορά τη θέση "3", μετά την εξέλιξη Μπράμος. Σκέψη για ξένο άσο (αντί Γιάνκοβιτς) που θα φτιάξει super δίδυμο με Χαραλαμπόπουλο!

Ο Μάικ Μπράμος έμεινε στη Βενέτσια, άρα πλέον το όνομά του έχει διαγραφεί ακόμα και από τις σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Όχι πως ποτέ μπήκαν δυνατά στη διεκδίκησή του, καθώς υπήρχαν περισσότερα από ένα ζητήματα προς επίλυση, που έμπλεκαν την υπόθεση. Το πιο …απλό ήταν πως η σύζυγος προτιμούσε την Ιταλία από την Ελλάδα, αλλά υπήρχαν πολλά σοβαρότερα.

Μπράμος, λοιπόν, τέλος και στον Παναθηναϊκό έχουν δύο σκέψεις:

Η λογική θέλει τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, κρατώντας μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τη θέση "3". Είναι μια λύση που δεν κοστίζει ακριβά, αν και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, ο οποίος δεν δεσμεύεται πλέον με συμβόλαιο.

Υπάρχει και η δεύτερη λύση, που μπορεί να είναι πιο …εντυπωσιακή. Να κυνηγήσουν οι "πράσινοι" ξένο παίκτη στο "3" και να πάνε με αυτόν και τον Χαραλαμπόπουλο. Αυτό σημαίνει πως από κάποια άλλη θέση θα λείψει ξένος, αλλά πρέπει να ζυγίσουν τα πάντα.

Βλέπετε, με μια πρώτη εκτίμηση, το δίδυμο Παπανικολάου - Παπαπέτρου μοιάζει να υπερτερεί εκείνου με τους Χαραλαμπόπουλο - Γιάνκοβιτς. Γι΄ αυτό και υπάρχει η σκέψη επαναπροσαρμογής των πλάνων και να πάνε με ξένο στη θέση "3". Εκεί όπου στους τελικούς αγωνίστηκε αρκετά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ελλείψει και του τραυματία Γιάνκοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags