Facebook Pixel Φοβερό αυτό που ισχύει με Αλμέιδα και Ολυμπιακό!
| 2016-07-20 10:45:00

Φοβερό αυτό που ισχύει με Αλμέιδα και Ολυμπιακό!

Φοβερό αυτό που ισχύει με Αλμέιδα και Ολυμπιακό!

Την ώρα που στην ΑΕΚ πανηγυρίζουν για την απόκτηση του Πορτογάλου φορ, στο Λιμάνι μάλλον γελάνε με τη συγκεκριμένη μεταγραφή και, εδώ που τα λέμε, έχουν τα δίκια τους... 

Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την απόκτηση του Ούγκο Αλμέιδα, καθώς θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος επιθετικός μπορεί να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης της ομάδας, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια η καριέρια του έχει πάρει την κατιούσα.

Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι πρόσφεραν στον Πορτογάλο άσο το υψηλότερο συμβόλαιο του συλλόγου, περίπου 450.000 ευρώ ετησίως, για να δείξουν πόσο πολύ τον πιστεύουν. Είναι, άλλωστε, το μεγαλύτερο όνομα της Ένωσης, τουλάχιστον βάσει βιογραφικού.

Πάντως, τα χρήματα που θα παίρνει ο διεθνής φορ από τους Κιτρινόμαυρους, ως ο θεωρητικά καλύτερος παίκτης στο φετινό ρόστερ της ΑΕΚ, προκαλούν γέλια στον βασικό αντίπαλο της ομάδας, τον Ολυμπιακό, και μάλλον αυτό συμβαίνει δικαιολογημένα.

Γιατί, την ίδια στιγμή, το συμβόλαιο που θα απολαμβάνει ο Ούγκο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, στους πρωταθλητές το παίρνει ο ...Σεμπά! Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αμοίβεται με 450.000 ευρώ το χρόνο και έχει ένα από τα χαμηλότερα συμβόλαια στην ομάδα του Πειραιά, ενώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι από τους παίκτες που δεν υπολογίζεται από τον Βίκτορ και μάλλον θα αποχωρήσει.

Είναι φοβερό, δηλαδή, ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, που θεωρητικά έχουν τους ίδιους στόχους, να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στα οικονομικά μεγέθη. Και το υψηλότερο συμβόλαιο στην ΑΕΚ, που θεωρείται, μάλιστα, μεγάλη οικονομική υπέρβαση, στον Ολυμπιακό να το έχει ένας κατά βάση αναπληρωματικός παίκτης που, μάλιστα, ετοιμάζεται να φύγει... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags