Facebook Pixel Η Έβερτον γίνεται πάλι πρωταγωνίστρια από κομπάρσος!
| 2016-07-20 15:34:00

Η Έβερτον γίνεται πάλι πρωταγωνίστρια από κομπάρσος!

Η Έβερτον γίνεται πάλι πρωταγωνίστρια από κομπάρσος!

Ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το αγγλικό ποδόσφαιρο και την Έβερτον...

Μια μεταγραφή που δεν παίζει σε κάποια θέση αλλά είναι πολύ πιο χρήσιμη από οποιοδήποτε θα αγοράσει αυτό το καλοκαιρι, κάνει η Έβερτον! Ο Στιβ Γουόλς δεν είναι σεντερ φορ για να βάλει γκολ, ούτε σέντερ μπακ για να βελτιώσει την άμυνα αλλά η προσθήκη του στην αγωνιστική λειτουργία των "τοφις" θα αλλάξει όλη την προοπτική τους!

Γιατί ο Γουόλς είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την απίστευτη επιτυχία της Λέστερ μιας και ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις τα τελευταία χρόνια να μπορέσει να συμβεί το ακατόρθωτο! Αυτός ανακάλυψε τον Καντέ αυτός βρήκε τον Μαχρέζ αυτός επέμενε να κρατήσουν τον Βάρντι (και να τον στηρίξουν πριν δυο χρόνια). Αυτός είναι που έπεισε τον Φουξ να υπογράψει πέρσι το καλοκαίρι αφού πρώτα είχε εξασφαλίσει το οκ του Νάιτζελ Πίρσον που όμως λίγες μέρες μετά απολύθηκε! Αυτός ανανέωσε τον Ντρίνκγουοτερ και πίστευε πως δεν χρειαζόταν άλλος αμυντικός χαφ όταν τραυματίστηκε ο Ματ Τζέιμς στις 9 Μαΐου του 2015 και θα έμενε εκτός για επτά μήνες τουλάχιστον!

Ο Γουόλς είχε την μεγαλύτερη συμβολή σε αυτή την επιτυχία της Λέστερ τουλάχιστον τόση όσο και ο Ρανιέρι, ο Μαχρέζ, ο Βάρντι και ο Καντέ! Ναι, οι τεχνικοί διευθυντές δεν παίζουν ποδόσφαιρο αλλά η παρουσία τους πολλές φορές διαφοροποιεί τις προϋποθέσεις και αλλάζει τα δεδομένα!

Η Έβερτον αυτό το καλοκαίρι με καινούργιο μεγαλομέτοχο και χρήματα στην τράπεζα έκανε ήδη μια σπουδαία κίνηση με τον Ρόναλντ Κουμαν να αναλαμβάνει την ομάδα και να καθορίζει τη νέα πορεία! Τώρα με την προσθήκη του Στιβ Γουόλς να είστε βέβαιοι πως η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι θα γίνει ξανά υπολογίσιμο μέγεθος αν όχι άμεσα στη χρονιά που θα αρχίσει
σε τρεις εβδομάδες πάντως σίγουρα τη σεζον 2017-18!

Πολλές φορές μικρές κινήσεις σαν αυτή μπορεί να μην ξετρελαίνουν τους οπαδούς αλλά αλλάζουν επίπεδο σε ένα κλαμπ! Η Έβερτον μόλις ολοκληρώσει αυτή την κίνηση αυτό ακριβώς θα πτυχή, να αλλάξει δηλαδή πια βλέψεις και να ξαναγίνει μια ομάδα που δεν θα βολεύεται με την έβδομη και την όγδοη θέση! Και οι μεταγραφές της, πια, δεν θα έχουν λογική άμυνας αλλά επίθεσης αφού θα επιχειρήσει τα επόμενα χρόνια να ξαναγίνει αυτό που ιστορικά με επτά πρωταθλήματα και πολλούς τίτλους, ήταν μέχρι τη δεκαετία του 80: Πρωταγωνίστρια και όχι κομπάρσος!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags