Facebook Pixel Όλη η αλήθεια για Λέτο που κανένας δεν έχει γράψει!
| 2016-07-22 22:45:00

Όλη η αλήθεια για Λέτο που κανένας δεν έχει γράψει!

Όλη η αλήθεια για Λέτο που κανένας δεν έχει γράψει!

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Αργεντινό στον Παναθηναϊκό; Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει; Τα νεύρα στην προετοιμασία και ο «ανταγωνιστής» που έρχεται στην ομάδα!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι από τους παίκτες που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υπολογίζουν πως η ομάδα θα στηριχθεί πολύ την ερχόμενη σεζόν. 

Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε πέρυσι τον χειμώνα στην Ελλάδα όντας φανερά ανέτοιμος, ωστόσο κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Θεωρητικά πάντα, τη φετινή χρονιά που ο "Σέμπα" έκανε κανονική προετοιμασία, θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στο Τριφύλλι.

Είναι, όμως. πραγματικά έτσι; Ο Λέτο ταλαιπωρείται από πρόβλημα στα γόνατα, το οποίο δεν είναι τόσο... αθώο όσο φαίνεται.

Θυμίζουμε ότι ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να ακολουθήσει ο Αργεντινός συντηρητικό πρόγραμμα εδώ και αρκετές ημέρες, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί και μόλις σήμερα, Παρασκευή, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Επίσης, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Μπεργκ, με τον Ρινάλντι να προκρίνεται ως φαβορί.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού φοβάται ότι ίσως ο Λέτο δε θα μπορέσει να βγάλει τη χρονιά χωρίς προβλήματα και γι' αυτό το λόγο θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης.

Το ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα ήθελε ο Αργεντινός, φάνηκε ακόμα κι από τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο "Σέμπα" εμφανίστηκε ιδιαίτερα νευρικός στα φιλικά και έδειχνε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Είναι πολύ πιθανό, όμως, εκείνα τα νεύρα του 29χρονου ποδοσφαιριστή να ήταν απόρροια των τελευταίων εξελίξεων.

Δηλαδή, του δικού του βαθμού ετοιμότητας που δεν είναι ο επιθυμητός και ταυτόχρονα της προσπάθειας της διοίκησης και του προπονητή να φέρουν έναν "ανταγωνιστή" στη θέση του...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι λες τώρα! Ο Μαρινάκης τα σκάει στον ΠΑΟ για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags