Facebook Pixel Ρίσκο με αξία
| 2016-08-28 09:40:00

Ρίσκο με αξία

Ρίσκο με αξία

Γεμάτο είναι σήμερα το πρόγραμμα στο στοιχηματικό κουπόνι και από εκείνο έχουμε κρατήσει τρεις αναμετρήσεις στις οποίες υπάρχει στοιχηματική αξία.

Ικανή να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα είναι η Χόφενχαϊμ, μπορεί ακόμα ένα αποτέλεσμα η Μίντλεσμπρο με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ, προβάδισμα για την Τορίνο κόντρα στην Μπολόνια.

Γουέστ Μπρομ – Μίντλεσμπρο

Εκτός συνέχειας στο Λιγκ Καπ έμεινε η Γουέστ Μπρομ, που ηττήθηκε 4-3 στα πέναλτι από τη Νορθάμπτον, ομάδα της Α' Αγγλίας. Οι οπαδοί θέλουν να δουν καλύτερο ποδόσφαιρο και αυτό δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία του Πούλις, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μίνι… σύγκρουση ανάμεσα στις δύο μεριές. Παρά τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ, δεν υπήρξε ιδιαίτερη... απογοήτευση από τον προπονητή Αϊτορ Καράνκα, που βλέπει την ομάδα του να μένει αήττητη για έξι αναμετρήσεις, φιλικές και επίσημες. Σκοράρει η «Μπόρο», ξεκουράστηκαν και οι βασικοί της. Στοιχηματικά, η Γουέστ Μπρομ δεν έχει πείσει ότι αξίζει την... ετικέτα του φαβορί. Η παρουσία της Μίντλεσμπρο στις δύο πρώτες αγωνιστικές τής επιτρέπει να ελπίζει βάσιμα σε θετικό αποτέλεσμα.

Η επιλογή μου

Γουέστ Μπρομ – Μίντλεσμπρο 2dnb (2.00)

Τορίνο – Μπολόνια

Ύστερα από ένα πολύ όμορφο ματς με σασπένς και μεγάλες συγκινήσεις η Τορίνο γνώρισε τελικά την ήττα με σκορ 3-2 από τη Μίλαν εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σε γενικές γραμμές σκοράρει με μεγάλη άνεση. Η Μπολόνια κατέκτησε το υπερπολύτιμο τρίποντο κόντρα στην Κροτόνε κερδίζοντάς την με το ισχνό 1-0 εντός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στηρίζεται στην άμυνά της κατά βάση. Από στοιχηματικής άποψης, η Τορίνο θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει από το ξεκίνημα να πάρει την πρωτοβουλία. Είναι καλύτερη συνολικά, είναι δίκαιος ο άσσος στο 1.85.

Η επιλογή μου

Τορίνο – Μπολόνια 1 (1.85)

Χόφενχαϊμ – Λειψία

Η Χόφενχαϊμ έδειξε πάρα πολύ σοβαρή στα φιλικά παιχνίδια, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τη διοίκηση, η οποία έχει δώσει τα κλειδιά της ομάδας στο νεαρό προπονητή Νάγκελσμαν. Η Λειψία έχει νέο τεχνικό, είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και αυτό φάνηκε από την αστάθεια που παρουσίασε στα φιλικά της παιχνίδια. Στο στοιχηματικό μέρος, πιο δεμένη μοιάζει συνολικά η Χόφενχαϊμ, μπορεί να πάρει τη νίκη, η οποία προσφέρεται και στο υψηλό 2.55.

Η επιλογή μου

Χόφενχαϊμ – Λειψία 1 (2.55)

Μπείτε στο Foxbet.gr και δείτε όλα τα νέα και τα καλύτερα προγνωστικά για το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags