Facebook Pixel Απρόσμενο! Υπέγραψε με στόπερ ο Ολυμπιακός
| 2016-08-31 13:00:00

Απρόσμενο! Υπέγραψε με στόπερ ο Ολυμπιακός

Απρόσμενο! Υπέγραψε με στόπερ ο Ολυμπιακός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού περιλαμβάνει κεντρικό αμυντικό επιπέδου, που έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τους πρωταθλητές!

Οι εξελίξεις την τελευταία ημέρα των μεταγραφών είναι πολύ σημαντικές στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες έφτασαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι, αλλά αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να γεμίσουν το ρόστερ τους με ποδοσφαιριστές που αφενός μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου, αφετέρου θα ανεβάσουν το επίπεδο...

Υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται, παρακολουθεί ποδόσφαιρο και θεωρεί ότι η μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο δεν κινείται σε αυτή την κατεύθυνση;

Αλλά δεν είναι μόνο ο Παραγουανός, καθώς και ο Ρομάο είναι ένας σημαντικός παίκτης (ας μην ξεχνάμε ότι είχε φανέλα βασικού στη Μαρσέιγ, τόσο επί των ημερών του Μίτσελ όσο και του πολύ απαιτητικού Μπιέλσα), που μπορεί να βοηθήσει πολύπλευρα τον Ολυμπιακό!

Γιατί η ενημέρωση που υπάρχει από την πλατεία Αλεξάνδρας, αναφέρει ότι ο Ρομάο ήρθε στον Ολυμπιακό για να παίξει και στόπερ!

Ο 32χρονος άσος μπορεί να προσφέρει και σε αυτή τη θέση, όπως υποστηρίζουν από τον Ολυμπιακό, πολύ περισσότερο αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν αποχωρήσει ο Μιλιβόγιεβιτς!

Άλλωστε ο Ρομάο δεν ήρθε στην Ελλάδα για να κάθεται στον πάγκο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό...

Έχουν ποντάρει πάνω του, από τον Ολυμπιακό, για τη θέση του στόπερ και (αν τελικά συνεχίσει και ο "Μίλι" στο Λιμάνι) μην σας κάνει εντύπωση αν κάνει περισσότερα παιχνίδια ως κεντρικός αμυντικός ο Ρομάο, παρά ως αμυντικός μέσος...

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Αρπαγεμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags