Facebook Pixel "O Παπαθανασάκης ήρθε στον Ηρακλή για να οικονομήσει"!
| 2016-10-05 19:13:00

"O Παπαθανασάκης ήρθε στον Ηρακλή για να οικονομήσει"!

"O Παπαθανασάκης ήρθε στον Ηρακλή για να οικονομήσει"!

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, σε δηλώσεις του στον "Arena 89,4"... άστραψε και βρόντηξε για τα τεκταινόμενα στον "Γηραιό"...

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena fm 89,4:

«Θα πάμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου. Ήταν φίλος. Αυτό που μου έχει μείνει, ήταν που ήταν πολύ αγαπητός σαν άτομο. Αγαπούσε τη γειτονιά του, τον αθλητισμό, την ομάδα του. Πωρώθηκε με τον Ηρακλή και δέθηκε πάρα πολύ.

Όταν πήγα να του μιλήσω ήμουν με δυο τρεις φίλους και σκέφτηκα αυτήν την ιδέα. Ήξερα πόσο νοικοκυρεμένη ομάδα και καθαρή ήταν η ΑΕΠ. Κάναμε την κουβέντα πολύ απλά στην παραλία. Ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα, αλλά μετά την τιμωρία δε θα έπαιζε ούτε στη Δ Εθνικλη ο Ηρακλής. Και ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν ξέρει ο κόσμος πόσο πολύ βοηθάει.

Στην αρχή δεν το πίστευε ο κόσμος γιατί έρχεται ο ένας και ο άλλος. Ήρθε ο Θόδωρος ενημέρωσε τους πάντες στο Κατσάνειο. Ήταν όχι μόνο λόγια αλλά και πράξεις και ο Ηρακλής βρήκε το δρόμο του. Έγραψε μια σελίδα πολύ σημαντική στον Ηρακλή.

Με είδες να πάρω καμιά θέση στον Ηρακλή; Που θα μπορούσα. Όταν όμως βάζεις τον Τσαλίκη γενικό αρχηγό, ή τον Καδοβασίλη από τη Δράμα, ή τον Σέμο.

Ο Καγιούλης; Αυτοί είναι στη Γερμανία και ήρθαν εδώ να κονομήσουνε. Ήρθε και έχει εταιρία που εξυγιαίνει επιχειρήσεις. Τον Μοντεκάλβο δεν τον ξέρω.

Όταν πήγε να μιλήσει η οικογένεια με τον Παπαθανασάκη είχε φουσκωτούς μαζί του. Έχω πάει στο Τορόντο και ξέρω τι γίνεται. Όταν ο άλλος έρχεται να οικονομήσει από τον Ηρακλή. Με έσοδα Σούπερ Λιγκ κάνει τρελά πράγματα. Όποιος θέλει μπαίνει μέσα στα γραφεία. Ο Ηρακλής έχει πάρα πολλά προβλήματα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags