11/10/16 - 11:24

Στο σκοτάδι η εθνική, όπως η Ελλάδα

Αυτά μόνον στην Ελλάδα γίνονται. Να πανηγυρίζουν κάποιοι, να καλούν άλλους να χαρούν και να χειροκροτήσουν επειδή η εθνική ομάδα έδειξε πάλι τα χάλια της.   

Στο σκοτάδι η εθνική, όπως η Ελλάδα
55.173views 0shares

Ναι, το λέω και το εννοώ, αυτά μόνον στην Ελλάδα γίνονται. Και αφού έχει προηγηθεί το 2004, το τόσο κοντινό 2004.

Πρώτη στην Ευρώπη βγήκε η Ελλάδα πριν 12 χρόνια και δικαιολογημένος ήταν τότε ο εθνικός ενθουσιασμός. Η εθνική ανάταση. Και μου το παίζεις σήμερα χαρούλες και μπραβίσιμα επειδή η ομαδούλα κέρδισε το...Γιβραλτάρ και την...Εσθονία. Είσαστε τα νούμερα της οικουμένης. Όταν, μάλιστα, η ομαδούλα δεν βλέπεται. Όταν οι κολοσσοί του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, λέω για τους Εσθονούς, έπαιζαν μονότερμα τους φουκαράδες Έλληνες.

Ναι, αλλά η ομάδα κέρδισε. Έκανε το 3 στα 3. Μετράει το αποτέλεσμα, θα σου πει ο χάλιας. Ο αιώνιος χάλιας. Ο αδιόρθωτος χάλιας. Ο παντοτινός γραφικός, που ποτέ δεν θα αποκτήσει σχέση ουσίας με το αντικείμενο. Με το ποδόσφαιρο. Και με το κάθε τι.

Υπάρχει το αποτέλεσμα, όμως υπάρχει και το μέτρο, κύριε μπάμια. Το ζύγι. Το πόσο ζυγίζεις. Και με ποιόν συγκρίνεσαι. Η εθνική ομάδα είναι στο σκοτάδι, όπως και η Ελλάδα. Ολοκάθαρο αυτό. Φαίνεται στο γήπεδο. Κάποια πρωτοσέλιδα και κάποιοι ποδοσφαιρολόγοι, που το παίζουν οικονομολόγοι της συμφοράς, δεν θα μας μάθουν γράμματα. Λέω για εκείνους τους οικονομολόγους που είναι σε θέση με τα ίδια στοιχεία, με τα ίδια δεδομένα να βγάλουν αντίθετο συμπέρασμα. ‘’Πάμε καλά, γλυτώνουμε την καταστροφή’’.- ‘’Δεν υπάρχουν ελπίδες, έχουμε χρεοκοπήσει’’.

Μπουγιουρντί από UEFA,δικαίωση Σάββα Θεοδωρίδη για...ΠΑΟ, διάβασε apodytiriakias.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ