Facebook Pixel 500 χιλ. για να έρθει στον ΠΑΟ - Τον θέλει ο Πασκουάλ;
| 2016-10-22 16:48:00

500 χιλ. για να έρθει στον ΠΑΟ - Τον θέλει ο Πασκουάλ;

500 χιλ. για να έρθει στον ΠΑΟ - Τον θέλει ο Πασκουάλ;

Μετά την συμφωνία με τον Τσάβι Πασκουάλ ο Παναθηναϊκός ψάχνει και 2-3 παίκτες που θα ενισχύσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Οι Πράσινοι βρίσκονται μια ανάσα από το deal με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ωστόσο δεν στέκονται μόνο εκεί, καθώς αναζητούν παίκτη και στα γκαρντ, με ένα όνομα που έχει ακουστεί να είναι αυτό του Ντι Τζέι Κούπερ.

Ο 25χρονος Αμερικανός έχει περάσει από το "τριφύλλι" και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ωστόσο  ο τζένεραλ μάνατζερ της νυν ομάδας του Κούπερ, Ορτέζ, Ντιντιέ Γκαντού, διέψευσε στη «Nouvelle Republique» πως υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό.

«Εάν μας κάνουν πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, τότε να το συζητήσουμε», είπε αστειευόμενος ο Ντιντιέ Γκαντού. Πάντως, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι για να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραχώρησής του από την γαλλική ομάδα, θα πρέπει να φτάσει στα γραφεία της μια πρόταση που θα αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κούπερ μετρά 17,8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 12,3 ασίστ και 2,5 κλεψίματα στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής με την Ορτέζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags