Facebook Pixel Τριάδα για ταμείο από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία!
| 2016-10-29 11:45:00

Τριάδα για ταμείο από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία!

Τριάδα για ταμείο από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία!

Πολύ μεγάλο το κουπόνι του Σαββάτου (29/10) φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και χωρίς καθυστέρηση πάμε να δούμε τις επιλογές μας!

Γουότφορντ – Χαλ

Δίνοντας έμφαση στην άμυνα, η Γουότφορντ έφυγε με τη λευκή ισοπαλία από την έδρα της Σουόνσι και παρέμεινε αήττητη για τρεις αγωνιστικές. Το θέμα πάντως που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες το σύλλογο, είχε να κάνει με την αποκάλυψη για πλαστό έγγραφο στην οικονομική ενημέρωση προς τις ποδοσφαιρικές αρχές. Όσο για τη Χαλ; Βρήκε... παρηγοριά στο Λιγκ Καπ η Χαλ, καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Μπρίστολ Σίτι. Με τη μέχρι στιγμής εικόνα των δύο ομάδων, η Γουότφορντ έχει τον πρώτο λόγο, καθώς βρήκε τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Παρά τη νίκη στο Λιγκ Καπ, η Χαλ βρίσκεται σε πτωτική πορεία στην Πρέμιερ και δύσκολα θα αντέξει την πίεση των γηπεδούχων.

Γουότφορντ – Χαλ 1 (1.75)

Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ

Υπέστη την ήττα την περασμένη αγωνιστική από την Λειψία εκτός έδρας. Το 3-1 δεν λέει την πάσα αλήθεια για το παιχνίδι. Η Βέρντερ ήταν πάρα πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε αφάνταστα την Ράζενμπαλσπορτ Λειψίας. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, είτε στο 1-0, είτε στο 2-1 και ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν είχε βγει όλη μπροστά δέχτηκε το 3-1. Από την άλλη πλευρά, η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-1 της Άουγκσμπουργκ εντός έδρας για το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική. Η Βέρντερ θα είναι πιο ξεκούραστη σε σχέση με τη Φράιμπουργκ, καθώς η Φράιμπουργκ είχε 120 λεπτά παιχνιδιού μεσοβδόμαδα. Από εκεί και πέρα η Φράιμπουργκ έχει δείξει ότι εκτός έδρας... χάνεται. Ο άσσος στο 2.35 μοιάζει καλός.

Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ 1 (2.42)

Γιουβέντους – Νάπολι

Η Γιουβέντους επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με εμφατικό μάλιστα τρόπο, καθώς επικράτησε εύκολα και δίκαια της Σαμπντόρια με σκορ 4-1 στο εντός έδρας παιχνίδι της μεσοβδόμαδης εμβόλιμης αγωνιστικής. Από την άλλη πλευρά, η Νάπολι έκαμψε δίκαια την αντίσταση της αδύναμης Έμπολι κερδίζοντάς την με σκορ 2-0 στο εντός έδρας παιχνίδι της μεσοβδόμαδης εμβόλιμης αγωνιστικής και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, 4 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Τι ποντάρουμε; Η Γιουβέντους έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη, καθώς παίζει στην έδρα της, είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ έχει και την προϊστορία με το μέρος της. Η Νάπολι θα τα δώσει όλα, όμως αναμένουμε να υποταχθεί τελικά στη μεγάλη της αντίπαλο, ο άσος αποτελεί επιλογή σε οριακά ανεκτή απόδοση για τα δεδομένα του ντέρμπι.

Γιουβέντους – Νάπολι 1 (1.85)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags