Facebook Pixel Έπρεπε να παίξει ο Μπεργκ με τη Σταντάρ μετά τις ενοχλήσεις στο ζέσταμα; O Sportdog ρώτησε και έχει τις απαντήσεις...
| 2016-11-04 12:48:00

Έπρεπε να παίξει ο Μπεργκ με τη Σταντάρ μετά τις ενοχλήσεις στο ζέσταμα; O Sportdog ρώτησε και έχει τις απαντήσεις...

του Γιώργου Κτενά
Έπρεπε να παίξει ο Μπεργκ με τη Σταντάρ μετά τις ενοχλήσεις στο ζέσταμα; O Sportdog ρώτησε και έχει τις απαντήσεις...

Ειδικός χειρούργος ορθοπαιδικός - αθλητίατρος απαντάει στο SportDog στο καυτό ερώτημα που υπάρχει από χθες μετά τον τραυματισμό του Σουηδού σούπερ σταρ.

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργεί από χθες βράδυ στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ, τόσο για το αν έπρεπε να είχε χρησιμοποιηθεί ή όχι ο Σουηδός επιθετικός όσο και για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Γιατί ο 30χρονος φορ δεν προλαβαίνει να δώσει το "παρών" στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με βάση την εκτίμηση για τράβηγμα στον δικέφαλο, κάτι που ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στον SportDog ο Μιχάλης Τσιμπλάκης, χειρούργος ορθοπαιδικός - αθλητίατρος.

Διαβάστε όσα μας είπε...

Κύριε Τσιμπλάκη, με δεδομένο ότι ο Μάρκους Μπεργκ ένιωσε ένα τσίμπημα στον δικέφαλο, στην προθέρμανση του χθεσινού αγώνα, ήταν τελικά λάθος η απόφαση να αγωνιστεί;

"Ανάλογα με την κλινική εκτίμηση που έγινε στην περίπτωσή του. Αν ήταν ελαφρύ το τσίμπημα που ένιωσε, αν ήταν μετρίου βαθμού κ.λπ. Γιατί κάθε περίπτωση επιβαρύνει διαφορετικά τους μυς".

Στο 30ο λεπτό ζήτησε αλλαγή. Αυτό, ίσως, δείχνει ότι δεν εκτιμήθηκε σωστά η περίπτωσή του;

"Αυτό δείχνει ότι επιβαρύνθηκαν οι μυς και δεν μπορούσε να συνεχίσει".

Η εκτίμηση που υπάρχει κάνει λόγο για τράβηγμα. Δεδομένα θα απουσιάζει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή;

"Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να συμμετάσχει στο παιχνίδι της Κυριακής. Δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για το διάστημα απουσίας, καθώς δεν έχω εικόνα της κλινικής του κατάστασης. Αλλά από τη στιγμή που η εκτίμηση κάνει λόγο για τράβηγμα στον δικέφαλο, είναι σύντομο το χρονικό διάστημα μέχρι την Κυριακή και δεν θα μπορεί να συμμετάσχει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags