Facebook Pixel «Τίγρη ρίξε λεφτά, όχι σότα για γήπεδο! Έτσι πας για πρωτάθλημα;»
| 2016-11-05 23:45:00

«Τίγρη ρίξε λεφτά, όχι σότα για γήπεδο! Έτσι πας για πρωτάθλημα;»

«Τίγρη ρίξε λεφτά, όχι σότα για γήπεδο! Έτσι πας για πρωτάθλημα;»

Τρελό κράξιμο από τους ΑΕΚτζήδες σε διοίκηση, παίκτες και προπονητής μετά τη νέα γκέλα. "Έχουμε πρόγραμμα και ο Σάντος με ισοπαλίες πήρε ευρωπαϊκό" και άλλα πολλά.

Η τρίτη εντός έδρας γκέλα της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον κόσμο της ομάδας. Οι Ενωσίτες έσπευσαν στον επίσημο λογαριασμό της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ και αφήνιασαν στην κριτική. Οι ΑΕΚτζήδες έκραξαν τη διοίκηση και ζήτησαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να γίνει πιο ανοιχτοχέρης στο χτίσιμο της ομάδας.

O Sportdog σταχυολόγησε μερικά και σας τα παρουσιάζει:


Kαι ο Σαντος πηρε ευρωπαικο μονο με ισοπαλιες..εχουμε προγραμμα...Ντροπη και μονο ντροπη.. 3,5 χρονια μονο ψεμματα,που ειναι η ομαδα? που ειναι το γηπεδο?? τον προπονητη αυτον που τον βρηκαμε??

Αν ακυρωθεί το πρωτάθλημα λόγω εγκληματικής συμμορίας η χρονιά στην ομάδα θα κριθεί επιτυχημένη; Θέλω να πω πως και λεφτά δεν έπεσαν στην ομάδα και πρωτάθλημα δεν έγινε και λεφτά για τον - μεγαλύτερο στην ιστορία - κουμπαρά του γήπεδου πήγαν. Πρέπει να μάθουμε... Κάνω refresh στην αρθρογραφία του κύριου Κ#$%^^ου μπας και ενημερωθούμε από κάποιο non paper της ΠΑΕ.

Σήμερα έπρεπε να χάσουμε. Στην ομάδα δεν υπάρχει καμία έμπνευση. Μόνο από τον Μάνταλο που χαραμίζεται στην ΑΕΚ. Οι άλλοι είναι απλά κομπάρσοι που απλά προσπαθούν. Όσα ματς έχω δει από την αρχή της σεζόν, όταν η ΑΕΚ επιτίθεται η μπάλα είναι 10 μέτρα έξω από το ημικύκλιο και παίζεται πασούλες μέχρι να την χάσουν. Οι ευθύνες καταλογίζονται από τον προπονητή και τους παίχτες μέχρι τον τίγρη που όλο φρου φρου και αρώματα είναι. Είμαστε για τον #$%^ και βγαίνει ο Ανέστης και λέει ότι θέλει να γίνει και πρωταθλητής. Δώστε του καμιά σφαλιάρα να συνέλθει. Κάκιστη εικόνα, δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

Α και μην ξεχνιομαστε για κάποιους που μιλούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα η Αεκ άμα χάσει από τον ΠΑΟ είναι για τα καλά στην ζώνη του υποβιβασμού. Το ακούς Πρόεδρε εξυγιαντει του ποδοσφαίρου;;;;;ούτε τον κόσμο που τόσες πικρές έχει φαει και ήταν σήμερα μέσα δεν σεβαστηκατε....ντροπή.!!!!!!!

Μας έχετε ξεφτιλίσει. Οι ανακοινώσεις για τον Τσαχειλίδη σας μαράνανε... Ομάδα χάλια με παιχτάκια της σειράς που εκνευρίζονται όταν βγαίνουν αλλαγή, γήπεδο σαν το "φως στο τούνελ" και ακόμα και η διαιτησία που θα μας έπαιζε στα ίσια λόγω του "μάγκα" προέδρου, κάνει συνέχεια "ανθρώπινα" λάθη. Όσο για τον ταλαίπωρο που φέρατε για προπονητή και από τον οποίο απαιτήσατε να φτιάξει ομάδα που να παίζει μπαλάρα απλά ασχολίαστο, άλλωστε το 0/3 τα λέει όλα.

Αυτή η ΑΕΚ είναι τόσο άψυχη που σε απελπίζει... Πραγματικά τα παιδιά (παίχτες /διοίκηση οι πάντες..) δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, πλήρης ανικανότητα σε όλους τους τομείς και ένας πρόεδρος άφαντος!!! Αλήθεια ποιος θυμάται μία τελευταία του δημόσια εμφάνιση (όχι γάμους βαφτίσια!)


Πολύ θα ήθελα να μου απαντήσει ο κός μπαγεβιτς γιατί δεν χρησιμοποιείται ο σιμοες, γιατι άφησαν τον μπαρμποσα να φύγει, με πιο κριτήριο επιλέχθηκε να μην ενισχυθεί η Αεκ με ένα ακόμα αμυντικό χαφ και για πιο λόγο ο Χριστοδουλοπουλος φοράει αυτή τη φανέλα. Αγαπητέ κύριε μπαγεβιτς η ομάδα μας ήταν πρότυπο ομάδας στο χώρο του κέντρου πώς την κατάντησες έτσι. Δεν είσαι δεν ήσουν δεν θα είσαι αεκ πότε. Φύγε από την Αεκ της κάνεις κακό. Ο κετσπαγια επιλογή σου δεν ήταν ή κάνω λάθος......

ΣΑΠΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΈΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΆΤΗ ΤΟΥ ΚΕΤΣΠΆΓΙΑ! ΒΓΆΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΑΡΑΒΙΔΗ.....ΕΛΕΟΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ....ΗΡΘΑΜΕ!

Αυριο θα έχουμε σανό..... εεε νεα απο το γήπεδο ηθελα να πω. Υγ με νικη του γαυρου αυριο πας στο -10 ενα μηνα πριν τα Χριστούγεννα, ετσι θα πάρεις πρωτάθλημα? Υγ2. Θα φτιαξει η ομαδα το γεναρη, θα γινουν καταγραφές... θα ερθουν 2-3 ελεύθεροι. Υγ3 "το πρωτο παιχνιδι της σουπερ λιγκ θα μας βρει στο γηπεδο μας" "παμε για πρωτάθλημα ".... τίγρη θυμασαι? Εγω δε ξεχνώ

TRAGIKOI APARADEXTOI KAI EMETIKOI.. kseftilismenoi.NTROPI kai mono.sinexiste pigente gipedo eseis.kai sinexiste na vlepete afto to aisxos.

Τόσο μικρή ΑΕΚ έχουμε να δούμε οταν παίζαμε με Φουρτάδο και Γιάγκο! Την ξεφτιλισατε την ομαδα μας πονάνε τα μάτια μας κάθε Κυριακή με αυτο το χάλι που θελει να λέγεται ΑΕΚ! Όσο για τον Ανέστη και την γκάφα του..τον ξέρουμε τον έχουμε μάθει και απορώ πως παίζει βασικός. το παιδι δεν ξέρει!

Εκει στην ΠΑΕ δεν ντρεπεστε με την ομαδα που φτιαξατε???
Εσεις οι παικτες της ΑΕΚ μηπως ειστε δημοσιοι υπαλληλοι!!

Re prolavainoun to prwtathlima akoma???re gatoulh fyge den eisai aektzhs... Pare kai ton morais mazi... Me to epithetiko podosfairo p evgale ton patito molis evale gkol...

Αραβιδης αμπαλος,Αλμειδα ξενερωμένος,λαζαρος μια μπάλα μόνος του,Ανεστης μανταλάκια...Τίγρη άλλαξε οτι μπορείς .Καλο το σοτο με το γήπεδο αλλα κ η υπομονή έχει όρια...σε λίγο ούτε η οριτζιναλ δεν θα έρχεται στο οακα....


r καθε σκ γινομαστε τσοντα ντροπη στην διοικήσει και σε αυτα τα παιχτακια τα τσαμπα.... και τους προπονητες της πλακας που μας φερνουν... ουτε για χαβαλε δεν ειμαστε το γηπεδο τωρα σε αλλα 30 χρονια θα ειναι ετοιμο


bravo!! auti ti fora de xasame, fasouli to fasouli tha paroume protathlima... kseftila...

Άσχετοι .. Αυτό δεν είναι αεκ.. ντροπή σας στη παε που καταντήσατε έτσι την αεκαρα μας

Λυπάμαι τους αεκτζιδες που πίστεψαν ότι κάτι θα αλλάζε..καληνύχτα


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΑΙΣ.ΦΕΡΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ LIDL

Άρα δεν είναι θέμα προπονητή, θέμα ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η ομαδα κατα 90% εχει σωθει ρε παιδια τι παραπονιεστε ολη τη μερα .. μια χρα ειμαστε

Η Άεκ ούτε Ευρώπη δεν θα βγεί.
Ο προπονητής που κουβάλησε ο Τίγρης είναι απλά για κλάματα...

Νομιζω πως τελικα εμεις χρειαζομαστε ψυχιατρο και οχι οι γαυροι..δεν εχω να πω τπτ αλλο απο αυτην την ντροπη

Ο ενας ειναι χειροτερος απο τον αλλον....πραγματικα τραγικοι....

Αποχη όλοι από το γήπεδο μέχρι να σταματήσουν τα ψέματα.... ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ

Μόνο η έναρξη εργασιών στην Νέα Φιλαδέλφεια σας σώνει φέτος. ......δρόμο χθες από το νεκροταφείο της ΑΕΚ το ΟΑΚΑ πάνε ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ .......ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΕΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρέ-καρέ η σούπερ γκέλα του Ανέστη για το 2-2! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags