Facebook Pixel Καρυπίδης: "Εγώ ανησυχώ, δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Τζεμπούρ..."
| 2016-11-07 20:17:00

Καρυπίδης: "Εγώ ανησυχώ, δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Τζεμπούρ..."

Καρυπίδης: "Εγώ ανησυχώ, δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Τζεμπούρ..."

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Θόδωρος Καρυπίδης, αποκάλυψε πόσο ανησυχεί για το κακό ξεκίνημα του Άρη, ενώ τόνισε στο Metropolis 95,5 ότι δεν του άρεσε καθόλου που ο Τζεμπούρ γρονθοκόπησε φίλαθλο της ομάδας

Αναλυτικα όσα είπε:

Για το πόσο προβληματίζεται από τα αποτελέσματα του Άρη:
«Καταρχάς, εμένα με στενοχωρεί πάρα πολύ το ξεκίνημα αυτό που έχει κάνει η ομάδα και δε σας κρύβω ότι εγώ ανησυχώ. Τώρα το τι λέει ο καθένας, θα φανεί στο γήπεδο. Εγώ ανησυχώ, είμαι βέβαιος ότι ο Άρης θα ανέβει. Θέλει, όμως πολλή προσπάθεια και υπομονή. Είμαι στενοχωρημένος από τις δύο απανωτές ήττες, γιατί για μας είναι σαν ήττες οι ισοπαλίες. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε μέσα στην Καρδίτσα και να ερχόμαστε ισοπαλία, ή εχθές. Πιστεύω ότι η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο, δεν είμαι ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που παίζει. Προσπαθώ να κρατήσω τους τόνους χαμηλά και να υπάρχει ηρεμία μέσα στην ομάδα, γιατί μετά τα χθεσινά δεν υπάρχει ηρεμία, μη γελιόμαστε. Πρέπει να αφήσουμε και τον προπονητή και τα παιδιά να δουλέψουνε και πιστεύω θα είναι μέσα στον στόχο. Αν όμως, από το κάθε στραβό αποτέλεσμα, μπαίνει ο κόσμος μέσα στο γήπεδο, δε νομίζω ότι τα παιδιά θα μπορέσουν να αποδώσουν».

Για το αν το κακό ήταν που μπήκε ο οπαδός στο γήπεδο ή που τον γρονθοκόπησε ο Τζεμπούρ: «Είναι άσχημα και τα δύο. Απαγορεύεται να μπει μέσα ο φίλαθλος. Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό που έγινε. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν ξέρω τι να πω για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αντέδρασε έτσι. Έπρεπε να σηκωθεί και να φύγει και να τελειώσει το θέμα. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του. Εντάξει, ο οπαδός ήταν τρελαμένος, ήταν ζαλισμένος, στεναχωρημένος, αντέδρασε έτσι. Λάθος. Απαγορεύεται να μπει κάποιος μέσα, πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας. Θα δω πώς θα χειριστώ την κατάσταση. Το εξετάζουμε και όλη αυτή την εβδομάδα μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν μέσα οι φίλαθλοι και να μπαίνουν μετά στα αποδυτήρια για να χτυπήσουνε τους παίκτες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται».

Για το αν είναι αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση: «Με αυτό που έγινε μπορεί κάποιοι να θέλουν να διαλύσουν την ομάδα, αλλά δε θα τα καταφέρουνε. Η ομάδα δε θα διαλυθεί επειδή 30-40-50 άτομα θέλουν να τη διαλύσουν ή θέλουν να υπάρχει αναστάτωση στην ομάδα. Βέβαια, εγώ είπα χθες στους παίκτες ότι όλα αυτά δεν θα γινόντουσαν αν η ομάδα είχε κερδίσει. Αλλά και οι ποδοσφαιριστές έχουν μερίδιο ευθύνης και πρέπει να παλέψουνε. Πιστεύω το έχουν καταλάβει. Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι μουδιασμένοι μέσα, ακόμη και στα φιλικά. Και στο ημίχρονο μπήκα μέσα και τους είπα δεν είστε καλά. Δε θέλω να αναφερθώ μεμονωμένα σε κάποιους παίκτες. Μιλάω γενικά. Παρόλα αυτά δημιούργησαν φάσεις, παίξαμε, προσπαθήσαμε. Θέλει και λίγη τύχη, ρε παιδιά. Δοκάρι και μέσα είσαι ήρωας, δοκάρι και έξω σε κυνηγάνε. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα, αλλά υπάρχουν και άλλες με τεράστιο μπάτζετ. Θέλει και λίγη τύχη, δε γίνεται».

Για το μπάτζετ του Άρη: «Τα μπάτζετ δεν παίζουνε μπάλα. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Αν δεν παίζουνε και χάνουν γκολ με ανοιχτό τέρμα, ο Αναστόπουλος φταίει;».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Η ανακοίνωση βγήκε γιατί το τελευταίο διάστημα καθημερινά με παίρνουν τηλέφωνο και δημιουργείται ένα κλίμα γύρω από το όνομα του Αναστόπουλου. Δεν υπάρχει κανένα θέμα Αναστόπουλου και σας ρωτάω. Τι φταίει ο Αναστόπουλος που χθες ο ποδοσφαιριστής στο δεύτερο λεπτό σε κενή εστία, ήταν άτυχος και δεν έβαλε γκολ. Χάσαμε ευκαιρία και με τον Τζεμπούρ, με τον Τάτο, δοκάρι ο Μιλούνοβιτς. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα χθες. Φταίει ο Αναστόπουλος γι’ αυτό;»

Για τη σχέση του Αναστόπουλου με τους ποδοσφαιριστές: «Ο προπονητής έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με κανένα παίκτη. Ναι, κάποιοι παίκτες είναι επιλογή δική μου. Ο Αναστόπουλος δεν είναι κουτός. Δεν έχει πρόβλημα με κανέναν. Θέλει οι παίκτες να παίζουν μπάλα και τυχαίνει αυτοί που δεν ήθελε, σε εισαγωγικά, ο Αναστόπουλος να παίζουνε μπάλα. Και τους είδαμε και χθες στο γήπεδο. Ο Ραούλ Μπράβο ήταν πολύ καλός χθες και νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Δε θα σταθώ σε μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά σημασία έχει ότι έχει τα αποδυτήρια, έχει πολύ καλή σχέση με τους ποδοσφαιριστές και δεν είναι το πρόβλημα ο Αναστόπουλος. Αυτόν έχουμε, με αυτόν θα συνεχίσουμε. Να σταματήσουν οι μάνατζερ και αυτά τα παιχνίδια να δημιουργούν θέμα Αναστόπουλου. Και δεν το λέω μόνο και μόνο για να το πω. Ο Αναστόπουλος είναι μαζί μου και θα μείνει μαζί μου. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι την άλλη εβδομάδα θα γίνει στραβή, αλλά και να γίνει ο Αναστόπουλος θα είναι εκεί. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες που πληρώνονται, ότι δεν γίνεται να μην παίζουν μπάλα. Αφού έχουν τις δυνατότητες μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα. Δεν γίνεται να μπαίνουνε χαλαρά, γιατί οι υπόλοιπες ομάδες όλες μαζί έχουν 400 χιλιάδες μπάτζετ και εμείς έχουμε το μπάτζετ που έχουμε. Και μπαίνουν χαλαρά και νομίζουν ότι επειδή έπαιξαν στη Σούπερ Λιγκ ή σε κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα πάρουν το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουνε και πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει. Ούτε σε αυτούς αρέσει αυτή η κατάσταση και πιστεύω θα πάνε όλα καλά».

Για το πρόστιμο: «Ναι, ισχύει το πρόστιμο. Βάλαμε πρόστιμο σε όλους για το παιχνίδι με την Καρδίτσα».

Για το αν είναι απογοητευμένος από τον κόσμο: «Ναι, βέβαια, αλλά ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος. Ήταν δύο χρόνια στα χωράφια, να τρέχουμε. Βλέπω μία κινητικότητα και ο κόσμος θα έρθει εφόσον βοηθήσουμε κι εμείς. Αν τα παιδιά παίζουν μπάλα, ο κόσμος θα επανέλθει σιγά σιγά. Ο Άρης έχει πάρα πολύ κόσμο και δεν είναι δυνατό να μην έρθει στο γήπεδο. Και εγώ έκανα ό, τι περνούσε από το χέρι μου για να δημιουργήσω μία ομάδα που και θα ανέβει εύκολα και θα παίζει μπάλα για να έρθει και πιο γρήγορα ο κόσμος στο γήπεδο. Θέλει υπομονή».

Για το αν μπορεί να δώσει στον Άρη το όραμα που θέλουν οι φίλαθλοί του: «Θέλει χρόνο. Ό, τι έχω πει μέχρι στιγμής το έχω κάνει και θέλει χρόνο για να καταλάβει ο καθένας ότι αυτά που λέμε τα κάνουμε. Αν δεν με εμπιστεύονται εμένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ας έρθει όποιος θέλει να πάρει την ομάδα, που πιστεύει ότι μπορεί να την τρέξει και είναι τόσο εύκολο, να την τρέξει αυτός. Να βάλει τα ωραία του λεφτά και να την τρέξει».

Για το αν ξέρει ότι δεν έβρισκε εισιτήρια ο κόσμος στη Θύρα 3: «Δεν το ξέρω, αλλά θα ρωτήσω. Εγώ είχα τόση ένταση χθες που μόνο αυτό δεν κοιτούσα».

Για το αν θα δώσει την ομάδα αν έρθει κάποιος και βάλει χρήματα: «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά όποιος νομίζει ότι είναι τόσο εύκολο να τρέξει αυτό που λέγεται Άρης, ας έρθει να δει τι πίεση έχει και τι λεφτά. Δεν είναι τόσο απλά. Όλοι νομίζουν ότι είναι εύκολο να ανέβεις από τη δεύτερη κατηγορία, αλλά σας πληροφορώ ότι δεν είναι. Τόσο απλά όσο φαίνονται».

Για το τι θα κάνει αν δε βρεθεί λύση με το τηλεοπτικό: «Αν δεν βρεθεί λύση θα μπούμε κι εμείς σε live streaming, αλλά όχι με 10 ευρώ. Το να δώσει κάποιος 10 ευρώ, μου φαίνονται πολλά τα λεφτά. Το σκέφτομαι, θα δω. Αν δεν βρεθεί λύση, τι να κάνουμε;».

Για το οικονομικό πρόβλημα: «Αυτό θα το αναλάβουμε όλο εμείς. Όσο ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και υπάρχουν χορηγίες και έσοδα, τόσο μας βοηθάει εμάς. Αν δεν γίνει αυτό, εντάξει τα παιδιά είναι όλα πληρωμένα, κάποιοι και μπροστά, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα προς το παρόν και δε θα υπάρξει».

Για τον Ερασιτέχνη: «Και αυτό είναι μία κουβέντα που έγινε σε συνάντηση με τον ερασιτέχνη. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να παίρνει κάποια χρήματα από τη στιγμή που δεν υπάρχουν προβλήματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρά θέματα, όπως αυτό της ΔΕΗ. Υπάρχει κίνδυνος να κόψουν το ρεύμα. Δεν πλήρωναν για οκτώ χρόνια και τώρα που βρήκαν παπά θα θάψουν όλο το χωριό. Το λέω και για τους δύο και δεν μπορούμε να δώσουμε λεφτά στον Ερασιτέχνη και από την άλλη να έρθει η ΔΕΗ και να μας πει να πληρώσουμε. Και μιλάμε για ένα εκατομμύριο ευρώ».

Για τα χρήματα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: «Τα χρήματα αξιοποιούνται, έχει τελειώσει αυτό το θέμα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags