Facebook Pixel Εύκολα Ζενίτ, "Φενέρ", διπλό η Άντερλεχτ
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-24 21:08:00

Εύκολα Ζενίτ, "Φενέρ", διπλό η Άντερλεχτ

Εύκολα Ζενίτ, "Φενέρ", διπλό η Άντερλεχτ

Οι Ρώσοι έκαναν το 5 στα 5 με το 2-0 επί της Μακάμπι, οι Τούρκοι επικράτησαν 2-0 της Ζόρια στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και παρέμειναν ζωντανοί, ενώ η Άντερλεχτ νίκησε 1-3 την Καμπάλα κι είναι κοντά στην πρόκριση
 

Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης νίκησε (2-0) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην έδρα της και συνέχισε με το απόλυτο στον τέταρτο όμιλο του Europa League και ενώ είχε εξασφαλίσει ούτως ή άλλως την πρόκριση και την πρώτη θέση στο γκρουπ της.

Παράλληλα, δεν έκανε τη χάρη στους φιλοξενούμενους που είχαν μάλη ανάγκη τους βαθμούς ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 44` ο Μακ έκανε κούρσα από τα αριστερά, ο Ντάσα δεν μπόρεσε να τον σταματήσει και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ωραίο γύρισμα και ο Κοκόριν άνοιξε το σκορ από κοντινή απόσταση. Ο Κερζάκοφ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις του ματς με φάουλ, προτιμώντας εκτέλεση με χαμηλό και δυνατό σουτ που «τρύπησε» το αντίπαλο τείχος.

Φενέρμπαχτσε-Ζόρια 2-0

Η τουρκική ομάδα επικράτησε 2-0 της Ζόρια καταφέρνοντας μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο να χτυπήσει με κεραυνό του Στοχ (59’) και καρφωτή κεφαλιά του Κιάερ (67’) κι έφτασε στους 10 βαθμούς.

Ωστόσο, οι Τούρκοι δεν μπορούν ακόμη να πανηγυρίσουν καθώς κινδυνεύουν να τερματίσουν ακόμη και στην τρίτη θέση και να μείνουν εκτός συνέχειας, ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πάντως αν η Φέγενορντ σε λίγη ώρα (22:05) κάνει την έκπληξη και φύγει με τη νίκη από το «Ολντ Τράφορντ», η Γιουνάιτεντ θα είναι εκείνη που θα πέσει μεγάλης έκπληξης και θα αποκλειστεί οριστικά, ενώ Ολλανδοί και Τούρκοι θα περάσουν από απόψε στους «32» του Europa League.

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Καμπάλα-Άντερλεχτ 1-3

Κατά 99% στην επόμενη φάση είναι και η Άντερλεχτ που πέρασε νικηφόρα με περιπετειώδη τρόπο από την έδρα της Καμπάλα (1-3), διατηρώντας το αήττητο. Οι Αζέροι έχασαν πέναλτι για να πάρουν προβάδισμα λίγο πριν το τέλος (75’) και τελικά δέχθηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags