Facebook Pixel Μικρό πρόγραμμα αλλά υπάρχουν ευκαιρίες
| 2016-11-29 13:15:00

Μικρό πρόγραμμα αλλά υπάρχουν ευκαιρίες

Μικρό πρόγραμμα αλλά υπάρχουν ευκαιρίες

Το πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι δεν έχει τη... λάμψη άλλων ημερών, ωστόσο υπάρχουν ευκαιρίες για ταμείο. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για σήμερα Τρίτη (29/11).

Κλερμόν - Τουρ

Απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας αυτή την εποχή, την Τρουά, η Κλερμόν έκανε σχετικά καλή εμφάνιση προς το τέλος. Δέχθηκε το 1-0 στο 5’ και για κάποιο διάστημα φαινόταν ότι θα έρθει και το δεύτερο γκολ αλλά στη συνέχεια στάθηκε αρκετά καλά, στύλωσε τα πόδια της και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να απειλήσει. Κλασική ευκαιρία δεν έκανε αλλά μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τελικά όμως το 1-0 δεν άλλαξε. Η κακή συνήθεια των τελευταίων εβδομάδων είναι ότι δέχεται νωρίς γκολ και μπαίνει σε φάση αντίδρασης από τα πρώτα λεπτά. Στα τρία τελευταία βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο. Όσο για την Τουρ; Ηταν στη χειρότερη δυνατή κατάσταση απ’ όλες τις απόψεις πριν το παιχνίδι με την Οσέρ την Παρασκευή. Βρήκε όμως τη δύναμη να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει μια νίκη με 2-1 που της φτιάχνει την ψυχολογία ενώ ξεκόλλησε από την 20η θέση. Αξιζε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφερε. Η ώρα της ήρθε μετά το 55’ και με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά των κεντρικών αμυντικών Φιλιπί και Λουβιόν έκανε το 2-0. Ηταν σχεδόν ανέλπιστα γιατί ήρθαν στο σημείο που είχε αρχίσει να χάνει την πίστη της. Οι «οσερουά» μείωσαν λίγο αργότερα αλλά δεν απείλησαν με ισοφάριση. Εκτός έδρας στα πέντε τελευταία πήρε μόνο ένα βαθμό ενώ οι τέσσερις ήττες ήρθαν με over και g/g. Ποια θα είναι η επιλογή μας για ποντάρισμα; Η Κλερμόν στο γήπεδό της στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει κάπως πιο εύκολα. Η Τουρ μπορεί να έκανε μια σπουδαία νίκη αλλά όταν φεύγει εκτός έδρας βγάζει μεγάλες αδυναμίες. Εχει σκοράρει όμως τις περισσότερες φορές και επειδή η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη θέλει προσοχή. Το G/G στο 1.90 προτιμότερο από τον άσο.

Κλερμόν - Τουρ Goal/Goal (1.90)

Αλκορκόν - Εσπανιόλ

Η Αλκορκόν εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μία φορά την έδρα της διαλύοντας την Οβιέδο με το εντυπωσιακό 5-1. Ήταν ανώτερη από την αρχή του αγώνα και πέτυχε δύο γκολ στο α΄μέρος. Στην επανάληψη συνέχισε στο ίδιο τέμπο και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της πετυχαίνοντας άλλα τρία. Από την άλλη, η Εσπανιόλ κατάφερε και πήρε την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της μετά από έξι ανεπιτυχής προσπάθειες, στα 4 εκ των οποίων δεν σκόραρε. Επικράτησε απέναντι στη Λεγκάνες με σκορ 3-0. Στο α΄μέρος δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς η αντίπαλός της ήταν αρκετά οργανωμένη. Στις αρχές του β΄ημιχρόνου έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα και με δύο γκολ σε 4 λεπτά 47΄, 51΄κλείδωσε το ματς. Στο 88΄διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Τι θα κρατήσουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση; Η Αλκορκόν στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και πάντα παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο. Από την άλλη όμως απέναντι της θα βρει μία καλύτερη ποιοτικά ομάδα και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Προβάδισμα έχει το διπλό με κάλυψη όμως στην ισοπαλία στο 1.73.

Αλκορκόν - Εσπανιόλ 2 DNB (1.73)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags