Facebook Pixel Στοπ(ερ) της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού στον Μπέντο; Καυτές εξελίξεις στο λιμάνι για τη "μεταγραφή", όλα τα σενάρια!
| 2017-01-18 09:45:00

Στοπ(ερ) της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού στον Μπέντο; Καυτές εξελίξεις στο λιμάνι για τη "μεταγραφή", όλα τα σενάρια!

Στοπ(ερ) της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού στον Μπέντο; Καυτές εξελίξεις στο λιμάνι για τη "μεταγραφή", όλα τα σενάρια!

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον “διακαή πόθο” της διοίκησης και τι με το “πουλέν” του Μπέντο; Πώς η “διαφωνία” της ΠΑΕ με τον προπονητή μπορεί να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά;

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει στον Ολυμπιακό σχετικά με τη μεταγραφή του στόπερ που θέλει η διοίκηση της ομάδας, ωστόσο ο Μπέντο παρουσιάζεται να μην εγκρίνει, θεωρώντας πως είναι καλυμμένος με τις λύσεις που έχει στη διάθεσή του.

"Νωπό" είναι άλλωστε το ρεπορτάζ από τη χθεσινή κοπή της πίτας των ερυθρολεύκων, σύμφωνα με το οποίο (γράφτηκε ακόμα και σε ιστοσελίδες που ασχολούνται μόνο με την επικαιρότητα του Ολυμπιακού) ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρώτησε τον προπονητή αν χρειάζεται προσθήκη στα μετόπισθεν, για να εισπράξει αρνητική απάντηση.

Αυτό, επειδή φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού πλέον ότι ο Μπέντο εξακολουθεί να πιστεύει στον Βιάνα και παρά τις πολλές γκέλες του νεαρού Βραζιλιάνου φέρεται να αντιτίθεται στο ενδεχόμενο του δανεισμού του που επιθυμεί η διοίκηση (σε συνδυασμό με την άφιξη κεντρικού αμυντικού).

Ο Πορτογάλος πιστεύει ότι με τον Ντα Κόστα που επιστρέφει μέχρι τέλος του μήνα από το Κόπα Αφρικα, τον Μποτία που γυρίζει σύντομα από τον μικροτραυματισμό του και τους Βιάνα - Ρέτσο ως έξτρα λύσεις, είναι πλήρης. Κάποιες πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν πως δε θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο μίας ακόμα μεταγραφής, εάν, φυσικά, επρόκειτο για περίπτωση πολύ καλύτερης από τις υπάρχουσες.

Εδώ, όμως, υπάρχει το ερώτημα αν έχουν προταθεί συγκεκριμένα ονόματα στόπερ στον Μπέντο, ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην πλατεία Αλεξάνδρας από τους μάνατζερ που σε κάθε μεταγραφική περίοδο στήνουν ουρά στο μαγαζί-γωνία που λέγεται Ολυμπιακός κι αν φυσικά ο 46χρονος τεχνικός επιλέξει ο ίδιος τον "εκλεκτό" για την άμυνα, αν και εφόσον έρθει. Αυτό βεβαίως που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε είναι πως η ιστορία έχει δείξει ότι τον χειμώνα είναι δύσκολο να πετύχεις λαβράκι στο μεταγραφικό παζάρι.

Όπως και να έχει, πάντως, η υπόθεση δεν τόσο ...αθώα και μπορεί να φέρει εξελίξεις στον Ολυμπιακό, ανάλογα και με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αν, δηλαδή, δεν αποκτηθεί στόπερ, όπως λέγεται ότι αποτελεί επιθυμία του Μπέντο, και ο Ολυμπιακός γκελάρει στα επόμενα παιχνίδια ξανά λόγω των λαθών της άμυνας, όπως συνέβη στον Πλατανιά, τότε μένει να δούμε αν οι ευθύνες θα πέσουν πάνω στον Πορτογάλο, κάτι που δεν αποκλείεται. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Μπέντο θα νιώσει και πάλι πολύ ...άβολα όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις φέτος (βλέπε ματς στα Γιάννινα).

Από την άλλη πλευρά, αν αποκτηθεί αμυντικός, πάλι θα είναι, κατά τα φαινόμενα, μία κίνηση κόντρα στα “θέλω” του προπονητή κι αυτό θα σημαίνει πολλά για το παρόν και το μέλλον του Μπέντο. Ειδικά αν η συγκεκριμένη μεταγραφή φέρει, όπως προαναφέραμε, και την αποπομπή του “παιδιού” του Πορτογάλου, του Βιάνα, για τον οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει, πλέον, και η καλύτερη άποψη στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, κάτι που αναφέρουν πια σε καθημερινή βάση όλα τα "ερυθρόλευκα" ΜΜΕ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags