Facebook Pixel Η "κοφτή" απάντηση Μπέντο για Ανσαριφάρντ...
| 2017-01-18 23:43:00

Η "κοφτή" απάντηση Μπέντο για Ανσαριφάρντ...

Η "κοφτή" απάντηση Μπέντο για Ανσαριφάρντ...

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη για τη διαιτησία, την κάρτα στον Φορτούνη αλλά και για τον Ιρανό φορ...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων":

Για την δυσκολία του αγωνιστικού χώρου:

"Ο Ολυμπιακός σήμερα από το πρώτο κιόλας προσπάθησε να προσαρμοστεί. Ήταν πολύ δύσκολο καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την προσαρμογή στο δεύτερο μέρος και φέραμε το παιχνίδι στα ίσα. Ο κύριος σκοπός ήταν να κατακτήσουμε τον έλεγχο του αγώνα, πράγμα που το πραγματοποιήσαμε. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος και τη ψυχή που έδωσαν απόψε. Πιστεύω πως οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και τώρα θα μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για το επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη".

Για το πρωτάθλημα και για το αν πιστεύει πως μπορεί να υπάρχει μία αντίστοιχη Λέστερ στη χώρα μας:

"Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο το γεγονός πως έχουμε χάσει τους τέσσερις βαθμούς. Όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια με τα προηγούμενα. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πλατανιά, είχαμε τους τρεις βαθμούς στο χέρι μας αλλά δεν καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη. Σήμερα δεν έχω κανέναν παράπονο καθώς οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Ξάνθη κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα από πλευράς της. Μας δυσκόλεψε στην έδρα της και τώρα έχουμε το αβαντάζ πως την υποδεχόμαστε στην έδρα μας. Εμείς, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα με νίκες ώστε να διευρύνουμε περισσότερο τη διαφορά μας".

Για τη κίτρινη του Φορτούνη:

"Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, δεν το συνηθίζω. Δεν έχει κανένα νόημα να τοποθετηθώ τώρα πάνω σε ορισμένες φάσεις, εφόσον το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μου να είναι συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς είναι δύσκολη. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας τη καλύτερη επίθεση, τη καλύτερη άμυνα και τα καλύτερα στατιστικά στο πρωτάθλημα. Έχουμε τα λιγότερα υπέρ πέναλτι, και τα περισσότερα κατά πέναλτι".

Για τον αποκλεισμό του Ανσαριφάρντ:

"Αποφάσισα να φέρω μόνο 18 παίκτες στη Τρίπολη, κι αυτό έκανα".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, και τα συνεχόμενα παιχνίδια:

"Η δικιά μου δουλειά ως προπονητής είναι να κάνω την ομάδα καλύτερη. Τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα πιστεύω, βάση του προγράμματος που έχουμε. Είμαστε μία ομάδα που έχει προσπεράσει τα όποια εμπόδια της έχουν παρουσιαστεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να προσαρμοζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, είτε αυτό αφορά το Κύπελλο Ελλάδος, είτε το πρωτάθλημα αλλά είτε και τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags