Facebook Pixel Νέο σοκ για Μπαρτζώκα - Τεράστιο κάζο από Μπασκόνια, του κούνησαν μαντήλια!
Μπάσκετ
| 2017-01-27 23:02:00

Νέο σοκ για Μπαρτζώκα - Τεράστιο κάζο από Μπασκόνια, του κούνησαν μαντήλια!

Νέο σοκ για Μπαρτζώκα - Τεράστιο κάζο από Μπασκόνια, του κούνησαν μαντήλια!

Μια ανάσα από τον αποκλεισμό η Μπαρτσελόνα που έχασε και από την Μπασκόνια με 79-93 μέσα στην Βαρκελώνη, με τον Έλληνα τεχνικό να αποδοκιμάζεται και να του κουνούν άσπρα μαντήλια! 

Η Μπασκόνια “σκόρπισε στους 4 ανέμους” την Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 93-79 μέσα στη Βαρκελώνη. Οι Βάσκοι που έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο παρκέ έφτασαν τις 12 νίκες σε 20 αναμετρήσεις, σε αντίθεση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που δείχνει να “βουλιάζει” στη βαθμολογία, έχοντας 8 νίκες και 12 ήττες.

Oι Βάσκοι μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ του “Παλάου Μπλαουγκράνα” και ευτύχισαν να προηγηθούμε με 3-11 στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. H Mπαρτσελόνα μείωσε σε 9-14, στο 7ο λεπτό της συνάντησης και στη συνέχεια έφερε το ματς στα ίσια 16-16. Οι ομάδες πορεύτηκαν χέρι-χέρι έως το τέλος της πρώτης περιόδου με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 1 πόντου (20-21).

Μάχες σώμα με σώμα στη δεύτερη περίοδο με το σκορ να παραμένει συνεχώς ισόπαλο. Καμία από της δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει διαφορά εκτός των 2 πόντων, μέχρι το 18ο λεπτό. Η ομάδα του Σίτο Αλόνσο κατάφερε να ξεφύγει με 7 (43-50) και στη συνέχεια ο Άνταμ Χάνγκα με τρίποντο διαμόρφωσε το 43-53 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι Βάσκοι ανέβασαν τη διαφορά στους 13 (43-56) και στη συνέχεια στους 17 (43-60), με την Μπαρτσελόνα να δείχνει εκτός τόπου και χρόνου. Οι Καταλανοί ξεκόλλησαν από τους 43, κάνοντας το 47-63. Τα πράγματα στη συνέχεια εξελίχθηκαν άσχημα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η Μπασκόνια με ένα ξέσπασμα ξέφυγε με 20 πόντους (50-70), στα μισά της τρίτης περιόδου. Η διαφορά ανέβηκε κι άλλο (58-80, +22), με τους Βάσκους να κάνουν “πάρτι”. Η εφιαλτική για την Μπαρτσελόνα τρίτη περίοδος έκλεισε με σκορ 63-83.

H τελευταία περίοδος ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι Βάσκοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων και η Μπαρτσελόνα απλά περίμενε να τελειώσει το μαρτύριο της. Το τέλος βρήκε θριαμβευτές τους φιλοξενούμενους με 93-79 και τους οπαδούς της Μπάρτσα να κουνάνε άσπρα μαντήλια στους διοικούντες του συλλόγου.

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags