Facebook Pixel Απαράδεκτο περιστατικό: Οπαδός της ΑΕΚ «τρόλαρε» τον Θεοδωρίδη και τον έσπρωξαν μπροστά στα παιδιά του!
| 2017-02-20 01:01:00

Απαράδεκτο περιστατικό: Οπαδός της ΑΕΚ «τρόλαρε» τον Θεοδωρίδη και τον έσπρωξαν μπροστά στα παιδιά του!

Απαράδεκτο περιστατικό: Οπαδός της ΑΕΚ «τρόλαρε» τον Θεοδωρίδη και τον έσπρωξαν μπροστά στα παιδιά του!

Παραλίγο να συλληφθεί ένας τολμηρός φίλος της Ένωσης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της αποστολής του Ολυμπιακού, ένας οπαδός της ΑΕΚ πλησίασε με ειρηνικές διαθέσεις στο πούλμαν των «ερυθρόλευκων» μαζί με τα δύο του παιδιά. Ο Ενωσίτης χαιρέτησε τον Σάββα Θεοδωρίδη με χειραψία και του ζήτησε να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Προφανώς, ο φίλος των γηπεδούχων ήθελε να κάνει καζούρα στον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος του καθόταν στη θέση του συνοδηγού στο Λεωφορείο και του αρνήθηκε ευγενικά. Η κίνηση του όμως ήταν ομολογουμένως εκτός τόπου και χρόνου σε τέτοιου είδους περίσταση, όπου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνθρωποι της ιδιωτικής ασφάλειας των ομάδων.

Μάλιστα εκ των υπευθύνων σε θέματα ασφάλειας της Super League τον έσπρωξε μπροστά στα δύο του παιδιά και τον έστειλε να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι κατάλαβαν, ότι ο άνθρωπος δεν είχε σκοπό να βλάψει κάποιον. Ήθελε να κάνει απλά μία κακόγουστη πλάκα στον ηττημένο της αναμέτρησης.

Τότε παίχτηκε μία στιχομυθία μεταξύ του Ενωσίτη και του σουπελιγκάτου στελέχους, ο οποίος του είπε «που ζεις; Έχεις ξαναπάει ποτέ σε γήπεδο», για να πάρει την εξής απάντηση από τον οπαδό της ΑΕΚ: «εγώ πηγαίνω στο γήπεδο. Εσύ όμως δεν ξέρεις να συμπεριφέρεσαι και να μιλάς».

Ο σκύλος έχει άποψη για το θέμα, καθότι ήταν μπροστά στο επεισόδιο. Μπορούμε να πούμε, ότι αμφότεροι έπρεπε να συμπεριφερθούν διαφορετικά. Τόσο ο Ενωσίτης που πήγε να κάνει την πλάκα του στον πικραμένο, όσο και ο έτερος πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο οποίος έπρεπε να εκτιμήσει διαφορετικά την αντίδρασή του στη συγκεκριμένη κατάσταση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags