Facebook Pixel Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Eclipse Cross
Άλλα Σπορ
| 2017-03-01 12:48:00

Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Eclipse Cross

Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Eclipse Cross

H ιαπωνική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα τις εικόνες του νέου Mitsubishi Eclipse Cross. To μοντέλο εντάσσεται στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και θα βρεθεί απέναντι στο Nissan Qashqai.

 

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες στην έκθεση της Γενεύης το Eclipse Cross. Πρόκειται για το νέο μικρομεσαίο SUV της Mitsubishi που θα τοποθετηθεί πάνω από το ASX και κάτω από το Outlander στην γκάμα της εταιρείας (θα λανσαριστεί σε 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις). Μετά τις teaser εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, η εταιρεία μας παρουσιάζει τις πρώτες επίσημες εικόνες του μοντέλου, χωρίς όμως να μας αποκαλύψει το εσωτερικό του. Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, το ιαπωνικό SUV διαθέτει μια αρκετά προχωρημένη και σύγχρονη σχεδίαση, όπου στο εμπρόσθιο μέρος κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα με τα ανάποδα τόξα, αλλά οι κάθετα τοποθετημένοι προβολείς ομίχλης. Στο πίσω μέρος τα ενδιαφέροντα στοιχεία συνοψίζονται στο χώρισμα που παρουσιάζει το κρύσταλλο του πορτ μπαγκάζ, αλλά στα φώτα σε σχήμα «Γ».

Στο πεδίο των κινητήρων τώρα, η Mitsubishi ανακοινώνει δύο μηχανικά σύνολα. Ένα μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων turbo και έναν κινητήρα πετρελαίου 2,2 λίτρων. Τα μοτέρ θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με CVT αυτόματο (προαιρετικά διαθέσιμο για τις τετρακίνητες εκδόσεις). Παρόλο που δεν έχουμε εικόνα από το εσωτερικό του μοντέλου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουμε μια high tech καμπίνα με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το Eclipse Cross θα γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags