Facebook Pixel Πέρασε με ήττα, αλλά Ολυμπιακό έτσι δεν νικά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-02 20:06:00

Πέρασε με ήττα, αλλά Ολυμπιακό έτσι δεν νικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασε με ήττα, αλλά Ολυμπιακό έτσι δεν νικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από την Ξάνθη, αλλά προκρίθηκε στους "4" του Κυπέλλου λόγω της νίκης με 2-1 στα Πηγάδια.Έδειξε με την εικόνα του, ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ απέναντι στον Ολυμπιακό, την Κυριακή.

Η Ξάνθη επικράτησε του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους «ασπρόμαυρους» για την εικόνα τους, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημά του. Κυρίαρχα στοιχεία του παιχνιδιού ήταν οι δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να μην δούμε πολλές φάσεις. Ο ΠΑΟΚ είχε μία υποτυπώδη κυριαρχία, η οποία δεν τον βοήθησε δημιουργικά, αφού οι ακρίτες είχαν κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Ζίβκοβιτς.

Το ποδόσφαιρο... πήγε διακοπές

Για την κακή εικόνα του παιχνιδιού ρόλο έπαιξαν και οι διακοπές που έγιναν λόγω έντασης στον πάγκο των φιλοξενούμενων με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καζναφέρη, ο οποίος διαμαρτυρόταν συνεχώς προς τον Φουκάκη και είχε αντιπαράθεση με άνθρωπο της ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο Μίχελ από πλευράς γηπεδούχων.

Οι καλές φάσεις βγήκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι ύστερα από φοβερό ανάποδο ψαλίδι του Πέλκα, ενώ η Ξάνθη έχασε αξιόλογη ευκαιρία να προηγηθεί με κεφαλιά του Καρασαλίδη στο 43'.

Ο Γιουνές εκμεταλλεύτηκε τη γκάφα του Γλύκου

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά, πίεσε στο μισό γήπεδο την Ξάνθη, δεν κατάφερε και πάλι όμως να απειλήσει τον Ζίβκοβιτς. Οι «φιλοξενούμενοι» έπαιξαν πιο έξυπνα, κρατούσαν Θερμοπύλες και μπροστά έβγαιναν με οργανωμένες αντεπιθέσεις. Στο 64' κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλή θέση έξω από την περιοχή και εκεί δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ο Γλύκος έστησε άσχημα το τείχος, ο Γιουνές πέρασε τη μπάλα απλά από πάνω και έτσι έγινε το 0-1, το οποίο δεν έδινε την πρόκριση στους ακρίτες αφού στο πρώτο ματς οι Θεσσαλονικείς είχαν πετύχει δύο τέρματα.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει και ο κόσμος αποδοκίμαζε, όποτε η μπάλα πήγαινε πίσω, λόγω της πίεσης της Ξάνθης. Παρά την είσοδο του Μπίσεσβαρ και του Πρίγιοβιτς (στο τέλος) το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σολτάνι. Ο Δικέφαλος όμως πήρε την πρόκριση λόγω της νίκης του στο πρώτο ματς (με 2-1), έδειξε όμως ότι έχει πολλά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

 

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου (69' Mάτος), Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάμπος, Μυστακίδης, Πέλκας (61' Μπίσεσβαρ), Κουλούρης (85' Πρίγιοβιτς)


Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σιλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Μεχία (71' Ντε Λούκας), Λάζιτς (60' Τριάδης), Πιτσέλι (60' Βασιλακάκης), Σολτάνι, Γιουνές
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags