Facebook Pixel Xαμός στο Ρέντη με Μπέντο - Γιατί τρελάθηκαν με τον Πορτογάλο στον Ολυμπιακό και τι "φώναζαν"
| 2017-03-07 01:27:00

Xαμός στο Ρέντη με Μπέντο - Γιατί τρελάθηκαν με τον Πορτογάλο στον Ολυμπιακό και τι "φώναζαν"

Xαμός στο Ρέντη με Μπέντο - Γιατί τρελάθηκαν με τον Πορτογάλο στον Ολυμπιακό και τι "φώναζαν"

Το διαζύγιο με τον Πορτογάλο τεχνικό δεν ήταν και τόσο φιλικό…
 

Σε νέα εποχή κινείται πλέον ο Ολυμπιακός, καθώς ο Πάουλο Μπέντο αποτελεί παρελθόν και στο Λιμάνι αναζητούν τον διάδοχό του, ο οποίος ευελπιστούν ότι θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Το διαζύγιο όμως με τον Πορτογάλο κόουτς δεν ήταν φιλικό και αυτό σας το μεταφέραμε από νωρίς το απόγευμα, με ρεπορτάζ που έκανε λόγο για… εκρηκτικό κλίμα και εξηγούσε τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του και την αποζημίωση.

Στον Ολυμπιακό από το βράδυ της Κυριακής είχαν «πάρει ανάποδες» για τις δηλώσεις Μπέντο που… υποτιμούσε το υπάρχον ρόστερ, ωστόσο υπήρξαν άλλα δύο περιστατικά την Δευτέρα, που ενόχλησαν εξίσου τους Πειραιώτες.

Αρχικά, τα δημοσιεύματα που βγήκαν στην Πορτογαλία και ανέφεραν πως αποχωρεί από την ομάδα επειδή δεν δέχθηκε τις «παρεμβάσεις» της διοίκησης και στη συνέχεια, επειδή δεν ήθελε να πάει ούτε στην προπόνηση να χαιρετήσει τους παίκτες του!

Για την προπόνηση, όλοι συμφώνησαν πως επρόκειτο για… φάουλ του Μπέντο που ήταν πικραμένος από τις εξελίξεις, ενώ για το πρώτο, μάθαμε πως είναι πολύ ενοχλημένοι στο Λιμάνι, καθώς θεωρούν πως οι συγκεκριμένες αναφορές στον Τύπο της Πορτογαλίας, μόνο τυχαίες δεν ήταν.

Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν χαρακτηριστικά, πως το συγκεκριμένο… ρεπορτάζ το έδωσε άνθρωπος πολύ κοντά στον έμπειρο κόουτς, ο οποίος τον συμβουλεύει σε όλες του τις κινήσεις!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags