Facebook Pixel Απίστευτο: Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι οι παίκτες στην Τουρκία θα... – Γι' αυτό μπούκαρε ο Μαρινάκης!
| 2017-03-10 13:00:00

Απίστευτο: Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι οι παίκτες στην Τουρκία θα... – Γι' αυτό μπούκαρε ο Μαρινάκης!

Απίστευτο: Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι οι παίκτες στην Τουρκία θα... – Γι' αυτό μπούκαρε ο Μαρινάκης!

Τι έλεγαν στον Πειραιά μετά το 1-1 κόντρα στην Μπεσίκτας και τι πιστεύουν πως θα γίνει στη ρεβάνς; Ο σκύλος πέρασε χθες μια βόλτα απ' τα αποδυτήρια και άκουσε πάρα πολλά!

Μπορεί να μοιάζει περίεργο, αλλά στον Ολυμπιακό φαίνεται να πιστεύουν περισσότερο μετά το εντός έδρας 1-1 με την Μπεσίκτας ότι έχουν πιθανότητες να προκριθούν απ' όσο το πίστευαν πριν αρχίσει η αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη!

Με όσα είχαν συμβεί το τελευταίο διάστημα, την γκρίνια από τον κόσμο, τις ιστορίες με τον Μπέντο, που οδήγησαν στην απόλυσή του και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, λίγοι ήταν εκείνοι μέσα στον Ολυμπιακό που περίμεναν ότι η ομάδα θα "στρίμωχνε" τόσο πολύ τους Τούρκους.

Αρκετοί δε, ακόμη και μέσα στη διοίκηση, είχαν το φόβο ότι η φορμαρισμένη ομάδα του Κουαρέσμα, του Αμπουμπακάρ, του Μπάμπελ και των άλλων σταρ, θα μπορούσε να κάνει ...πάρτι στο Φάληρο και να προκαλέσει σκορ-ζημιά, με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες και με τον Μπέντο εκτός ομάδας, πια, ώστε να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα "πυρά" της κριτικής.

Τελικά, η αλλαγή προπονητή έκανε καλό. Ο Καμπιάσο μπήκε και έκανε τη διαφορά, η ομάδα ήταν συσπειρωμένη, το πλάνο του Βούζα δούλεψε σωστά και η νίκη θα ερχόταν όπως όλα έδειχναν, εάν ο Λεάλι δεν έκανε ένα ακόμη μεγάλο λάθος στο διάστημα που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Το κλίμα ήταν το εξής σε συζητήσεις διοικητικών στελεχών: "Κρίμα γιατί χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για μια σημαντική νίκη. Είδαμε πόσο καλή ομάδα είναι η Μπεσίκτας και τι παίκτες έχει, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γκολ που τους κάναμε δώρο. Είδαμε όμως, πόσο δυνατός παραμένει ο Ολυμπιακός και τι μπορεί να πετύχει όταν ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και όταν η ομάδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που υπάρχουν".

Αναγνωρίζεται σίγουρα ότι θα είναι δύσκολο να πάει ο Ολυμπιακός στην Πόλη και να σκοράρει για να "χτυπήσει" την πρόκριση, αλλά οι Ερυθρόλευκοι το πιστεύουν πραγματικά και δεν το λένε απλά για να το πουν.

Και η είσοδος του Μαρινάκη στα αποδυτήρια αμέσως μετά τη λήξη του ματς, είχε να κάνει με αυτό ακριβώς: να τονώσει αυτή την πίστη και να μεταφέρει στην ομάδα την εμπιστοσύνη που υπάρχει εκ μέρους της διοίκησης για τις δυνατότητές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Tρελάθηκε άσος του Ολυμπιακού με Λεάλι, τι φοβερό έκανε πριν μπει το γκολ (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags