Facebook Pixel Ντρίπλα ενοχής από Χανταμπάκη σε Μελέτη! Τί έκανε όταν τον ρώτησαν για τον Ντάνο; (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-04-16 22:28:00

Ντρίπλα ενοχής από Χανταμπάκη σε Μελέτη! Τί έκανε όταν τον ρώτησαν για τον Ντάνο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντρίπλα ενοχής από Χανταμπάκη σε Μελέτη! Τί έκανε όταν τον ρώτησαν για τον Ντάνο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχει αυτό που έκανε...

Την Κυριακή του Πάσχα έκανε πρεμιέρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ΣΚΑΪ, με τίτλο Survivor Πανόραμα. Όπως μαρτυρά ο τίτλος της, η νέα δουλειά του φαληρικού καναλιού πραγματεύεται θέματα γύρω από το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης, το Survivor.

Η εκπομπή περιλαμβάνει δηλώσεις αποχωρησάντων παικτών. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Στέλιος Χανταμπάκης, στο πρόσωπο του οποίου συγκεντρώθηκε το μένος μεγάλης μερίδας του κόσμου, εξαιτίας της συμπεριφοράς του απέναντι στο φαβορί του παιχνιδιού, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε και στρίμωξε τον ηγήτορα της παρέας που δημιουργούσε τις ίντριγκες στην ομάδα των διασήμων. Όταν τον ρώτησε για τη σχέση του με τον «Ντάνο», τον εκάλεσε να σχολιάσει την εικόνα που δημιουργήθηκε στον κόσμο για την κόντρα του με τον Ντάνο, δηλαδή ότι τον υπονόμευε και προσπαθούσε να πλήξει την εικόνα του, επειδή τον έβλεπε ξεκάθαρα ως το αντίπαλο φαβορί.

Ο Χανταμπάκης αφού έκανε παύση αρκετών δευτερολέπτων, αποκρίθηκε στην ερώτηση υποστηρίζοντας, ότι δεν θέλει να την απαντήσει. Πρότεινε μάλιστα στη Μελέτη να κάνει την ερώτηση σε άλλα άτομα.

Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια στρίμωξε λοιπόν τον Χανταμπάκη, ο οποίος εν τέλει έκανε μία... ντρίπλα ενοχής.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags