Facebook Pixel Τρομερός Σφαιρόπουλος – Τι είπε στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο F4!
| 2017-05-02 23:23:00

Τρομερός Σφαιρόπουλος – Τι είπε στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο F4!

Τρομερός Σφαιρόπουλος – Τι είπε στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο F4!

Τον κοίταγαν οι παίκτες του και απορούσαν. Αυτός είναι όμως ο… στρατηγός Σφαιρό και για αυτό έχει τόσες επιτυχίες στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ποια πρόκριση, ποια γιορτή και ποιο… ντου του κόσμου στο παρκέ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές και την πρόκριση στο FinalFourτης Πόλης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει δευτερόλεπτο για να χαλαρώσει και ήδη από σήμερα σκέφτεται τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ και στην συνέχεια τον τελικό. Γι' αυτό κι ο Έλληνας κόουτς συνεχάρη αρχικά τους παίκτες του στα αποδυτήρια για την πρόκριση, ωστόσο αμέσως μετά αναφέρθηκε στα παιχνίδια που θα δώσουν εκεί και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός πάει στην Πόλη για να παλέψει όλα τα ματς!

«Συγχαρητήρια σε όλους σας. Σε όλη τη σεζόν ήσασταν συνήθως σταθεροί. Είχατε καλές εμφανίσεις. Πρώτος στόχος ήταν τα πλέι οφ, μετά το πλεονέκτημα. Ύστερα θέλαμε να πάμε στο Final Four. Τα καταφέρατε. Τα πλέι οφ είναι σκληρά ματς. Πρέπει να παλέψεις σκληρά. Αυτό κάνατε, ειδικά απόψε στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζουμε.

Είμαστε χαρούμενοι για το Final Four, αλλά πάμε εκεί για να παλέψουμε κάθε ματς, ξεκινώντας από τον ημιτελικό. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστείτε, έχετε δύο μέρες ρεπό. Συγχαρητήρια»,
είπε στους παίκτες του στο ΣΕΦ μετά το 3-2 επί της Αναντολού Εφές.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags