Facebook Pixel Βόμβα της Sun για διεθνή Έλληνα παιχταρά: "Με 35+ μύρια στην Τσέλσι το καλοκαίρι ο..."!
| 2017-05-08 14:00:00

Βόμβα της Sun για διεθνή Έλληνα παιχταρά: "Με 35+ μύρια στην Τσέλσι το καλοκαίρι ο..."!

Βόμβα της Sun για διεθνή Έλληνα παιχταρά: "Με 35+ μύρια στην Τσέλσι το καλοκαίρι ο..."!

Είναι παιχταράς, του αξίζει να κάνει ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα του!

Aπεσταλμένοι της Τσέλσι βρέθηκαν χθες βράδι στο San Siro, όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ, στη νίκη (1-4) της Ρόμα απέναντι στη Μίλαν, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Κώστα Μανωλά.

Αυτό αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα Sun και επιβεβαίωσαν ιταλικά ΜΜΕ. Μάλιστα η Sun, μία ημέρα πριν, έγραψε πως ο Αντόνιο Κόντε ετοιμάζει μία καλοκαιρινή προσφορά 30 εκατομμυρίων λιρών ή διαφορετικά 35,40 εκατ. ευρώ!

Στην Ιταλία, μπορεί να θεωρούν σίγουρη τη μετακίνησή του στην Ιντερ, με δημοσιεύματα να θέλουν τις δύο ομάδες να βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις, όμως η Τσέλσι δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Ελληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό, μιας και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Αντόνιο Κόντε.

«Ο Κώστας Μανώλας στόχος 30 εκατομμυρίων λιρών για τον Αντόνιο Κόντε», ανέφερε η Sun. «Ο Mανωλάς βρέθηκε κοντά στην Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά επέλεξε να μείνει στην ιταλική πρωτεύουσα.

Τώρα οι «μπλε» επιστρέφουν στο Champions League και βρίσκονται κοντά στο δεύτερο τίτλο τους σε τρία χρόνια, κάτι που τους καθιστά μια πολύ ελκυστική προοπτική.

Ο Κόντε είναι πρόθυμος να ενισχύσει την ομάδα του με έμπειρα αστέρια και αισθάνεται ότι ο Μανωλάς είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να ενισχύσει την άμυνα των τριών, που πήγε τόσο καλά για την Τσέλσι αυτή τη σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags