Facebook Pixel Κάθισε αναπαυτικά, απόλαυσε Ατλέτικο - Ρεάλ και… κέρδισε!
Ποδόσφαιρο
| 2017-05-10 19:00:00

Κάθισε αναπαυτικά, απόλαυσε Ατλέτικο - Ρεάλ και… κέρδισε!

Κάθισε αναπαυτικά, απόλαυσε Ατλέτικο - Ρεάλ και… κέρδισε!

Τί καλύτερο από τα να βλέπεις μαδριλένικο ντέρμπι σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ και ταυτόχρονα να βγάζεις χρήματα; Ο SportDog έχει τον τρόπο για σένα…

To 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει μεν μεγάλο προβάδισμα στη Ρεάλ, ωστόσο όταν μιλάμε για ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα γίνει.

Η Ατλέτικο έχει αποδείξει ότι δεν… μασάει από τέτοια, δεν έχει να χάσει τίποτα και παίζοντας μπροστά στο κοινό της θα τα δώσει όλα μέχρι να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα για να «ξεράνει» τη μισητή συμπολίτισσα και να περάσει αυτή στον μεγάλο τελικό, όπου περιμένει η Γιουβέντους.

Είναι νόμος μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων ότι ρεβάνς ημιτελικού τους Τσάμπιονς Λιγκ δεν χάνεται όσο κι αν έχει έρθει το πρώτο ματς. Σε κάθε περίπτωση θα απολαύσεις θέαμα υψηλού επιπέδου είτε η Ρεάλ επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί είτε η Ατλέτικο κάνει την ανατροπή του αιώνα!

Αφού, λοιπόν, θα το δεις, γιατί να μην προσπαθήσεις να βγάλεις και χρήματα; Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι το ίντερνετ προσφέρει άπειρες στοιχηματικές επιλογές και μάλιστα σε πολύ καλές αποδόσεις. Τσέκαρε για παράδειγμα τις επιλογές που δίνει η Interwetten. Ο άσος της Ατλέτικο που ψάχνει την ανατροπή πληρώνει 2.60, όσο και το διπλό της Ρεάλ που θέλει να περάσει εμφατικά με δυο νίκες. Ακόμα και η ισοπαλία, που πάντα παίζει ως ενδεχόμενο σε τέτοια ντέρμπι, πληρώνει 3.50!

Γενικότερα, η γκάμα των σημείων στα οποία μπορείς να ποντάρεις είναι τεράστια και οι ευκαιρίες πάρα πολλές. Σκέψου μόνο ότι το να «καρφώσει» το πρώτο γκολάκι απόψε ο φορμαρισμένος Κριστιάνο Ρονάλντο σε πληρώνει με απόδοση 4.65. Γι’ αυτό επιστράτευσε τις γνώσεις σου, μελέτησε, εντόπισε τα καλύτερα σημεία σε αποδόσεις… λουκούμι και συνδύασε το θέαμα με κέρδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags