Facebook Pixel Έκλεισε τις πρώτες μεταγραφές ο "Λύμπε" – Διπλό χτύπημα για τα άκρα - Τον ...πάγωσε ο Ουζουνίδης
| 2017-05-13 15:15:00

Έκλεισε τις πρώτες μεταγραφές ο "Λύμπε" – Διπλό χτύπημα για τα άκρα - Τον ...πάγωσε ο Ουζουνίδης

Έκλεισε τις πρώτες μεταγραφές ο "Λύμπε" – Διπλό χτύπημα για τα άκρα - Τον ...πάγωσε ο Ουζουνίδης

Μπορεί οι «πράσινοι» να αντιμετωπίζουν πολλά θέματα αυτή την περίοδο, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής έχει έτοιμες τις κινήσεις του για την ενίσχυση του «τριφυλλιού».

Πολύ δύσκολη είναι αυτή η περίοδος για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι ξένοι παίκτες της ομάδας, με πρώτο τον Μπεργκ και εν συνεχεία τον Εμποκού, έχουν αρχίσει να αντιδρούν για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο, κυρίως σχετικά με τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στο θέμα των πληρωμών.

Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες ο Νίκος Λυμπερόπουλος καλείται παράλληλα να προχωρήσει τις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, ωστόσο βρίσκει παντού κλειστές πόρτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας από τους "κομμένους" παίκτες δε δείχνει τη διάθεση να συζητήσει το ενδεχόμενο να "σπάσει" το συμβόλαιό του, χωρίς να πάρει αποζημίωση, κάτι που κάνει αφάνταστα δύσκολο το έργο του "Λύμπε". Όπως σας έχουμε αποκαλύψει και παλαιότερα, μόνο ο Λουκ Στιλ έχει ενημερώσει ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι χωρίς αξιώσεις.

Πάντως, παρά τις δυσκολίες, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ξεκινώντας από την άμεση ανάγκη που υπάρχει για την ενίσχυση των άκρων της άμυνας, μιας και οι Μέστο, Χουχούμης (ενδεχομένως και ο Μαρινάκης) δε θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ο "Λύμπε", λοιπόν, έχει προχωρήσει τις περιπτώσεις δύο μπακ, έναν για κάθε πλευρά και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, περιμένει μόνο το "οκ" για να τις ολοκληρώσει. Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει εγκρίνει ακόμα τις δύο μεταγραφές, όχι απαραίτητα γιατί δε συμφωνεί με τον τεχνικό διευθυντή, αλλά επειδή η ομάδα έχει μπροστά της σημαντικά παιχνίδια για τα πλέι οφ.

Παράλληλα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα πρέπει, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε άλλα ρεπορτάζ, να προχωρήσει και κάποιες αποδεσμεύσεις, προκειμένου να αρχίσει τις κινήσεις ενίσχυσης. Πάντως, μόλις πάρει και την έγκριση του προπονητή θεωρείται δεδομένο ότι θα ολοκληρώσει τα deals με τους δύο παίκτες, για τους οποίους ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάποιο στοιχείο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags