Facebook Pixel Τεσσάρα πριν από τη στέψη η Τσέλσι!
| 2017-05-15 23:54:00

Τεσσάρα πριν από τη στέψη η Τσέλσι!

Τεσσάρα πριν από τη στέψη η Τσέλσι!

Οι "μπλε" σε ένα χορταστικό ματς κόντρα στη Γουότφορντ νίκησαν με 4-3, ενώ την Κυριακή κόντρα στη Σάντερλαντ θα σηκώσουν την κούπα!Ωραίος και μοιραίος ο Τέρι!

O Tέρι στο 23` έκανε το 1-0 δακρύζοντας για την τρομερή στιγμή που βίωνε σε ένα από τα τελευταία του ματς με τη μπλε φανέλα, αλλά στο 24` ο της Γουότφορντ σοφάρισαν με τον Καπού ένα λεπτό μετά το γκολ του αρχηγού της Τσέλσι, όταν εκείνος έκανε λάθος και ευνόησε τον Γάλλο άσο για να γράψει το 1-1 με κεφαλιά. Οι μπλε είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους, δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις για τα καρέ του Γκόμες δίχως όμως να έχουν πολλές κλασσικές ευκαιρίες, ωστόσο, στο 36' με χαμηλό σουτ ο Αθπιλικουέτα έκανε το 2-1.

Ο Μιτσί Μπατσουαγί με το τρίτο του γκολ σε τέσσερις προσπάθειες στον φετινό στόχο τη φετινή σεζόν έκανε με προβολή το 3-1 στο 49', όμως στο 51' ο Ντάριλ Γιάνμαατ  με ατομική ενέργεια μείωσε άμεσα στο 3-2. Κόντρα στη ροή του αγώνα και με τον Αθπιλικουέτα να χάνει μοναδική ευκαιρία, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 73', με τον Οκάκα να σκοράρει από σέντρα του Κλέβερλι! Ο Κόντε πέρασε στο ματς τον Φάμπρεγας για να βοηθήσει στο 79' και ο Ισπανός στο 88' σκόραρε για το τελικό 4-3, για ν' αποδείξει ξανά πόσο... τεράστια πολυτέλεια αποτελεί για το ρόστερ των Πρωταθλητών. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Ματσάρι λόγω αποβολής του Πρεντλ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags