Facebook Pixel Τί έκανε ο παιχταράς που θέλει ο Ολυμπιακός όταν «έτρωγε» γκολ απ'τον ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-06-03 19:35:00

Τί έκανε ο παιχταράς που θέλει ο Ολυμπιακός όταν «έτρωγε» γκολ απ'τον ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τί έκανε ο παιχταράς που θέλει ο Ολυμπιακός όταν «έτρωγε» γκολ απ'τον ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η λύση των πρωταθλητών Ελλάδας για τα «ερυθρόλευκα» μετόπισθεν είχε περάσει άσχημη βραδιά κόντρα σε ελληνική ομάδα...

Από τις μεγάλες ελλείψεις που είχε φέτος ο Ολυμπιακός και τις είχαν παρατηρήσει οι οπαδοί του, ήταν στα στόπερ. Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» έβλεπε, ότι το δίδυμο Μποτία-Ντα Κόστα δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά στην ομάδα του Πειραιά, κάτι που φαινόταν με γυμνό μάτι από την περσινή σεζόν. Όπως φαίνεται, στο κέντρο της άμυνας θα γίνει σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι.

Αυτό δείχνει το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά για τον Γκονζάλο Ροντρίγκες. Οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν πολύ στην εμπειρία του 33χρονου διεθνή Αργεντινού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα, όπου αγωνιζόταν τα 5 τελευταία χρόνια και υπήρξε αρχηγός της. Συν τοις άλλοις είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι ο πρώην στόπερ των «βιόλα» ήταν απαραίτητη μονάδα σε όποια ομάδα και αν έπαιξε.

Το βιογραφικό του δεν είναι γεμάτο ομάδες. Δεν είναι δηλαδή γυρολόγος. Αλλά όπου και αν έπαιξε είχε συμμετοχή και γεμάτες χρονιές.Στη Σαν Λορέντσο όπου αναδείχτηκε ποδοσφαιρικά, έπαιξε για μία διετία, το 2002-2004 (57 συμμετοχές), πριν περάσει τον Ατλαντικό για τη Βιγιαρεάλ. Στην Ισπανία έπαιξε για 8 συνεχόμενα έτη (184 συμμετοχές) με τη φανέλα των «κίτρινων υποβρυχίων» και το 2012 μετακόμισε στην Ιταλία και τη Φλωρεντία (159 συμμετοχές).

Όπως φαίνεται ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι στην Ελλάδα. Ο Ροντρίγκες όμως έχει έρθει αντιμέτωπος στο παρελθόν με ελληνικές ομάδες. Πιο πρόσφατη ήταν η συνάντηση με τον ΠΑΟΚ, την περίοδο 2016-2017, την οποία θα τη θυμάται, διότι σίγουρα βίωσε μία από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα του. Το παιχνίδι της Τούμπας είχε λήξει 0-0, στν επαναληπτικό του «Αρτέμιο Φράνκι» όμως ο «Δικέφαλος» του Βορρά είχε φύγει με το διπλό ύστερα από μία αναμέτρηση με επικό φινάλε. Γιατί αν θυμάστε, οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς είχαν επικρατήσει 3-2.

Τί έκανε ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, όταν η ομάδα του δέχτηκε αυτά τα τρία γκολ; Στο 5', ο Τζάλμα Κάμπος σούταρε, ο Λεζερίνι απέκρουσε, ο Σάκχοφ πήρε την επαναφορά και σούταρε στην εστία, με τον Ροντρίγκες που ήταν πάνω στη γραμμή, να μην μπορεί να αποτρέψει το 0-1. Στο 26', ο Κάνιας έδωσε στον Γκάρι Ροντρίγκες, ο Γκονζάλο Ροντρίγκες πήγε πάνω του να τον μαρκάρει, ο εξτρέμ από το Κάπο Βέρντε μοίρασε στον Κάμπος που από κοντά έκανε το 0-2. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, o Γκάρι Ροντρίγκες εφόρμησε από αριστερά, πέρασε τον Τόμοβιτς, συνέκλινε προς τον άξονα, ο Γκονζάλο Ροντρίγκες πήγε πάνω του, για να τον παρεμποδίσει, αλλά ο πρώην αριστερός φουνταριστός του ΠΑΟΚ, πρόλαβε να κεραυβολήσει τον Λεζερίνι,να γράψει το 2-3 και να δώσει ιστορική νίκη στον «Δικέφαλο» του Βορρά».

Θυμηθείτε τo παιχνίδι:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ροντρίγκες όταν έπαιζε στην Ισπανία, η ομάδα του είχε τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ο Αργεντινός είχε τεθεί νοκ-άουτ και στις δύο αναμετρήσεις της διοργάνωσης, με τη Βιγιαρεάλ να περνάει στο τέλος στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags