Facebook Pixel «Επίθεση» Γιαννακόπουλου σε Αγγελόπουλους για την καταγγελία: «Ντροπή, σας πήραν χαμπάρι...»
| 2017-06-06 16:49:00

«Επίθεση» Γιαννακόπουλου σε Αγγελόπουλους για την καταγγελία: «Ντροπή, σας πήραν χαμπάρι...»

«Επίθεση» Γιαννακόπουλου σε Αγγελόπουλους για την καταγγελία: «Ντροπή, σας πήραν χαμπάρι...»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέα ανάρτηση του απάντησε στα «αφεντικά» του Ολυμπιακού για την επιστολή τους στην κυβέρνηση. Η φωτογραφία με τις… βολές.

Στα «άκρα» οδηγούνται για μία ακόμη φορά οι σχέσεις των αδελφών Αγγελόπουλων με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έστειλε νωρίτερα επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζητώντας την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συγχρόνως έξτρα μέτρα ασφαλείας για την αποστολή του Ολυμπιακού, στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τα ποσταρίσματα του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού μετά τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, που έκαναν λόγο για την διαιτησία, τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και δηλώσεις του τύπου "ή εμείς ή... κανείς".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απάντησε σε αυτή την κίνηση με δύο ποστ. Το πρώτο έγραφε:

"Αυτο και εαν ειναι θρασος ..Φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ;;; ΥΓ κυριοι του ολυμπιακου για τα επεισοδια στο σεφ θα μας πειτε τιποτα η ολα ηταν καλα ;;;"


Και στο δεύτερο, που συνοδευόταν από μία φωτογραφία με τους αδελφούς Αγγλόπουλους, από όταν είχαν φορέσει την φανέλα με τις βολές (18-2) και έγραψε:

«Αντι να καταδικασετε τα επεισοδια στο σεφ κανετε και καταγγελιες απο πανω ;;; ΝΤΡΟΠΗ ! σας πηρε χαμπαρι ολος ο κοσμος πλεον !!!»

                                                 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags