Facebook Pixel Απρόσμενη είδηση για Μέσι! Έμεινε έξω από...
| 2017-06-07 10:53:00

Απρόσμενη είδηση για Μέσι! Έμεινε έξω από...

Απρόσμενη είδηση για Μέσι! Έμεινε έξω από...

Αυτό είναι αλήθεια πως δεν το περιμέναμε...

Τέσσερις παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, ισάριθμοι της φιναλίστ Γιουβέντους και μία απουσία που κάνει πολύ θόρυβο. Το γαλλικό περιοδικό ποδοσφαίρου France Football, που απονέμει τη «χρυσή μπάλα», απέκλεισε τον Λιονέλ Μέσι από την κορυφαία ενδεκάδα του Champions League.

Για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, που σημείωσε 11 γκολ, λιγότερα μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υπάρχει χώρος μόνο στον πάγκο, προκειμένου να παρακολουθεί βασικούς, τον συμπατριώτη του Ντιμπάλα, τον συμπαίκτη του Νειμάρ και τον «αιώνιο» αντίπαλό του Κριστιάνο Ρονάντο. Ο Αργεντινός "πλήρωσε" τις εμφανίσεις του στη φάση νοκ-άουτ: στο ιστορικό 6-1 με την Παρί Σ. Ζ, ο Νειμάρ ήταν εκείνος που «έκλεψε» την παράσταση, ενώ έμεινε χωρίς γκολ στους αγώνες με την Γιουβέντους.

Δεν είναι σίγουρα περίεργο ότι η ιδανική ομάδα αποτελείται κυρίως τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους. Σέρχιο Ράμος, Μαρτσέλο, Μόντριτς και Κριστιάνο Ρονάλντο οι τέσσερις της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπουφόν , Ντάνι Αλβες, Μπονούτσι και Ντιμπάλα της Γιουβέντους. Η ομάδα ολοκληρώνεται με τους μέσους Φαμπίνιο και Λεμάρ από τη Μονακό, ενώ ο Νειμάρ είναι ο μόνος παίκτης που η ομάδα του δεν έφτασε στα ημιτελικά και βρίσκεται στους κορυφαίους ένδεκα.

Στον πάγκο βρίσκονται Λιονέλ Μέσι, Μπαπέ, Τερ Στέγκεν, Κιελίνι, Κεντίρα, Μάντζουκιτς και Μπενζεμά. Φυσικά εκείνος που καταλαμβάνει τη θέση του προπονητή είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, «συγγραφέας» του 12ου κορυφαίου τροπαίου στην Ευρώπη με τους Μαδριλένους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags