Facebook Pixel Η φοβερή ατάκα των οργανωμένων στους παίκτες του ΠΑΟ και η συζήτηση Πασκουάλ-Γιαννακόπουλου!
| 2017-06-10 18:00:00

Η φοβερή ατάκα των οργανωμένων στους παίκτες του ΠΑΟ και η συζήτηση Πασκουάλ-Γιαννακόπουλου!

Η φοβερή ατάκα των οργανωμένων στους παίκτες του ΠΑΟ και η συζήτηση Πασκουάλ-Γιαννακόπουλου!

Με την παρουσία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στην τελευταία προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πράσινων για τον αυριανό πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ.

Οι περίπου 50 οργανωμένοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ «ντόπαραν» τους παίκτες και τους ζήτησαν να πάρουν το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, ώστε να… μείνουν στην ιστορία.

Στην ολιγόλεπτη ομιλία τους, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» είπαν σε παίκτες και προπονητές: «Είμαστε δίπλα σας. Ξέρουμε ότι είστε καλύτεροι. Χαρίστε έναν πολύ σημαντικό τίτλο στον σύλλογο που το έχει ανάγκη. Την Πέμπτη δείξατε ποια είναι καλύτερη ομάδα και παίξατε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Κερδίστε τους για εμάς, κερδίστε τους για εσάς. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες κερδίστε τους και ελάτε να πανηγυρίσουμε μαζί μετά». 

Και έκλεισαν με την ατάκα: «Αν θέλετε να γίνετε μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού, αύριο είναι η ευκαιρία σας»!

Εν συνεχεία έγινε το καθιερωμένο «ζντο», όπου συμμετείχαν όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, οπαδοί και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φωνάζοντας όλοι μαζί με μία φωνή «Παναθηναϊκός».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Πράσινης ΚΑΕ παρακολούθησε και την προπόνηση, ενώ είχε και τετ α τετ με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags