Facebook Pixel Δεν σκοράρει χωρίς αυτόν! Καθάρισε με Πρίγιοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-12 19:50:00

Δεν σκοράρει χωρίς αυτόν! Καθάρισε με Πρίγιοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν σκοράρει χωρίς αυτόν! Καθάρισε με Πρίγιοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Φένλο με γκολ του Σέρβου επιθετικού που συνεχίζει να τρυπάει δίχτυα στην προετοιμασία. Είχε δοκάρι ο Ενρίκε, έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Μακ.

Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Στανόγεβιτς επανέφερε το 4-4-2, το οποίο φαίνεται,ότι θα εφαρμόσει στα επίσημα παιχνίδα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Φενλο. Μέχρι να σκοράρει όμως έπρεπε να περάσει αρκετή ώρα και να μπει στο παιχνίδι, ο συνήθης ύποπτος Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Δοκάρι με Ενρίκε

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι παίκτες του Στανόγεβιτς με κινητήριο μοχλό τον Μπίσεσβαρ και τον Αθανασιάδη να δίνει αρκετές μάχες μακριά από την εστία, προσπάθησαν να παίξουν γρήγορα τη μπάλα και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ. Οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν όμως ήταν λιγοστές. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 8' όταν ύστερα από αντεπίθεση, ο Ολλανδός βρήκε τον Ενρίκε, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 21' ο Λέοβατς εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία της Φένλο, η οποία κατάφερε να απειλήσει στις καθυστερήσεις, με τον Σιαμπάνη να εξουδετερώνει εντυπωσιακά το σουτ του Σέουντγιενς.

Στο δεύτερο μέρος ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Πρίγιοβιτς, Μακ, Κάμπος, Λεβέκ, Πέλκας, με τους Αθανασιάδη, Κουλούρη, Ενρίκε, Λέοβατς και Μπίσεσβαρ να αποχωρούν. Με τις αλλαγές το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ φάνηκε πιο ορεξάτο. Οι «ασπρόμαυροι» απείλησαν στο 51 με ατομική προσπάθεια του Μακ, ενώ ο Σλοβάκος υποδείχτηκε οφσάιντ ύστερα από πάσα του Δεληγαννίδη, ο οποίος είχε κάνει εξαιρετική κούρσα και δέχτηκε συγχαρητήρια από τον Πρίγιοβιτς. Η συνέχεια όμως δεν ήταν αναμενόμενη, παρά το γεγονός, ότι οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο.

Καθάρισε ο Πρίγιοβιτς

Μετά από αρκετή ώρα επιθετικής ανομβρίας, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, στο 70'. ύστερα από κατέβασμα της μπάλας από τον Πούμπουρα, ο Κάμπος μπήκε από δεξιά, σούταρε, ο τερματοφύλακας της Φένλο απέκρουσε ασταθώς με τον Πρίγιοβις στην επαναφορά να σημειώνει το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Πέλκας βρέθηκε κοντά στο δεύτερο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφερε, οπως και ο Μάτος που έχασε μεγάλη ευκαρία με κεφαλιά. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι διατήρησαν το σκορ μέχρι τέλους.


Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Κάτσε, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Κουλούρης και Αθανασιάδης..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags