Facebook Pixel Η... επιβεβαίωση για Ρέτσο-Λεβερκούζεν και το Kicker
| 2017-07-31 09:30:00

Η... επιβεβαίωση για Ρέτσο-Λεβερκούζεν και το Kicker

Η... επιβεβαίωση για Ρέτσο-Λεβερκούζεν και το Kicker

Πότε και ποιος έγραψε πρώτος για το ενδιαφέρον των Γερμανών για τον άσο του Ολυμπιακού και το φοβερό που διαβάζουμε σήμερα σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας.

Mόνο επιβεβαίωση "αποκλειστικού" ρεπορτάζ δεν μπορεί να θεωρηθεί η τελευταία εξέλιξη για το μέλλον του Παναγιώτη Ρέτσου, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται πρωτοσέλιδα σήμερα στην εφημερίδα Sportime.

Από τις 20/7, άλλωστε, η εφημερίδα ΦΩΣ αποκάλυψε την παρουσία του Ρούντι Φέλερ, του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν, στο Καραϊσκάκη, στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Την ίδια μέρα, μάλιστα, το sportdog.gr είχε όλο το παρασκήνιο σχετικά με το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον νεαρό άσο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Λεβερκούζεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

"Η γερμανική ομάδα είναι μία από τις δύο ομάδες που μπορεί να δώσει τα χρήματα που θέλει ο Ολυμπιακός για τον Ρέτσο, τα οποία είναι σίγουρα πάνω από 10 εκ. ευρώ", τονίζαμε χαρακτηριστικά μέσα σε άλλα.

Η εφημερίδα Sportime ανέφερε, όμως, πρωτοσέλιδα το ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν στις 28/7, οκτώ μέρες μετά, γράφοντας πως... "βουίζει η Γερμανία" για πρόταση που έρχεται για τον άσο των πρωταθλητών, ενώ σήμερα είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για... επιβεβαίωση!

Η εφημερίδα επικαλείται αναφορές του "Kicker" για την επιβεβαίωση, αν και το θέμα είχε γραφτεί και... αναλυθεί πολύ νωρίτερα, ενώ το ακόμα πιο φοβερό είναι ότι το γερμανικό Μέσο βασίζει τις πληροφορίες του σε... ελληνικά media!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags