Facebook Pixel Έγινε το "μπαμ" με τον Αντώνη Φώτση - Να σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του!
| 2017-08-02 11:20:00

Έγινε το "μπαμ" με τον Αντώνη Φώτση - Να σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του!

Έγινε το "μπαμ" με τον Αντώνη Φώτση - Να σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του!

Έφυγε από το τοπ επίπεδο του Παναθηναϊκού και υπέγραψε σε ομάδα - έκπληξη!

Στον Ηλυσιακό, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Α' ΕΣΚΑ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο 36χρονος άσος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος!

Μετά από μεγάλη καριέρα σε Παναθηναϊκό, Μέμφις Γκρίζλις (2001-02), Ρεάλ Μαδρίτης (2003-05), Ντιναμό Μόσχας (2005-08) και την Αρμάνι Μιλάνο (2011-13), αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία άρχισε την καριέρα του!

Ο Αντώνης Φώτσης στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ποτέ δεν ήμουν καλός στα λόγια. Προτιμούσα να λειτουργώ με πράξεις και αποφάσεις, που σημάδεψαν τη ζωή και την καριέρα μου. Σε αυτή την 20ετή επαγγελματική διαδρομή έδωσα, αλλά και πήρα, τα πάντα.

Δημιούργησα ισχυρές φιλίες, που αντέχουν στον χρόνο, συνεργάστηκα με σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές, τους οποίους σεβάστηκα και με σεβάστηκαν. Έπαιζα πάντα με την καρδιά μου. Δεν κορόιδεψα ποτέ.

Αισθάνομαι ότι συνέβαλα κι εγώ, ώστε να κατακτηθούν σημαντικοί τίτλοι σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, οι οποίοι έδωσαν χαρά στον κόσμο και δημιούργησαν νέες γενιές αθλητών και μπασκετόφιλων.

Ξεκίνησα παιδάκι 16 ετών στον Παναθηναϊκό και χωρίς να το καταλάβω πέρασαν 20 ολόκληρα χρόνια. Αγάπησα την πράσινη φανέλα, δεν το έκρυψα ποτέ, ούτε όμως το «πούλησα», και είχα την τύχη να αγωνιστώ στο ΝΒΑ και σε ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Σε προσωπικό επίπεδο, έγινα πατέρας και αυτό το συναίσθημα δεν συγκρίνεται με τίποτε.

Δημιούργησα την οικογένειά μου, η οποία ήταν για μένα ο σταθερός συνοδοιπόρος στα εύκολα και στα δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που και εκείνη με αντιμετώπισε σαν παιδί της, προσφέροντάς μου όλα όσα θα ήθελε ένας αθλητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags