Facebook Pixel Η ατάκα Μποτία για Βαλβέρδε και ο λόγος που χάρηκε ο Χάσι για την δύσκολη κλήρωση (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-24 23:30:00

Η ατάκα Μποτία για Βαλβέρδε και ο λόγος που χάρηκε ο Χάσι για την δύσκολη κλήρωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ατάκα Μποτία για Βαλβέρδε και ο λόγος που χάρηκε ο Χάσι για την δύσκολη κλήρωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως, ο κόουτς του Ολυμπιακού βρήκε κάτι θετικό στην κλήρωση με Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Μπέσνικ Χάσι σε δηλώσεις του παραδέχτηκε την δυσκολία της κλήρωσης, ωστόσο υπογράμμισε πως μέσα σε αυτά τα ματς οι παίκτες του θα αποκτήσουν εμπειρία και θα μάθουν πράγματα, ενώ ο κόσμος θα απολαύσει ωραία παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέσνικ Χάσι:

«Θα είναι μία καλή εμπειρία για τα παιδιά, για τους παίκτες μας. Πολύ ωραία παιχνίδια για τους φιλάθλους μας κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Για εμάς αν το δούμε αγωνιστικά θα προτιμούσαμε έναν άλλο όμιλο, που θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι, όμως και αυτή είναι μία διαδικασία από την οποία θα μπορέσουμε να μάθουμε πράγματα».

Από την πλευρά του, ο Αλμπέρτο Μποτία επίσης τόνισε πως η κλήρωση είναι δύσκολη, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη στιγμή της επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία για την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους: «Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Θα παίξουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους την οποία γνωρίζουμε από τα πρόσφατα ματς που έχουμε παίξει. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και την ξέρω καλά αφού έπαιξα για πολλά χρόνια στις ακαδημίες της. Επίσης έχουν προπονητή τον Βαλβέρδε που γνωρίζει και αυτός τον Ολυμπιακό, θα είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή όταν θα παίξουμε εναντίον του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags