Facebook Pixel Με κλειστά χαρτιά στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος
| 2017-09-14 09:41:00

Με κλειστά χαρτιά στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος

Sportdog Team
Με κλειστά χαρτιά στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος

Έγκυρο ρεπορτάζ. Όπως συμφωνούν και τα μπετά της Λεωφόρου, το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού εξαρτάται από έναν άνθρωπο. Μόνον από έναν. Τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο.
 

Κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει με αξιοπιστία κατά πόσο ο καναλάρχης θα βλάψει (ακόμα περισσότερο…) τον Παναθηναϊκό ή θα τον ωφελήσει, αν…

…Αν συνεχίσει να παραμένει επί της ουσίας η μονοπρόσωπη εξουσία της ΠΑΕ…

…Αν εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό οριστικά, όχι «πονηρά», στο στυλ Είμαι παρών, αλλά δεν υπάρχω.

Τι σκέπτεται ο Αλαφούζος, λοιπόν; Αν μιλάμε σοβαρά και υπεύθυνα, η απάντηση είναι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τις προθέσεις του. Εκτός από έναν άνθρωπο. Τον ίδιο τον Αλαφούζο.

Οι «σκιές» εξωποδοσφαιρικής συνεργασίας του «πρώην» πρόεδρου, και πάντα κατά 91% μεγαλομετόχου, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον συνάδελφο πρόεδρο του Ολυμπιακού Μαρινάκη και, βέβαια, η αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας πιέζουν τον Αλαφούζο να πάρει ξεκάθαρη θέση. Τι σκέπτεται να κάνει. Τι έχει αποφασίσει.

Έγκυρο ρεπορτάζ. Δεν θα ανοίξει πάλι τα χαρτιά του ο Αλαφούζος. Γιατί; Δεν τον συμφέρει τούτη τη στιγμή να βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του. Με συνέπεια η ΠΑΕ να είναι διοικητικά ανύπαρκτη και οικονομικά ανίσχυρη. Και να κυριαρχεί στο σκηνικό ο Ουζουνίδης. Απ’ αυτόν να εξαρτάται το παρόν της ομάδας. Από το δημοσιογραφικό ίνδαλμα του Παναθηναϊκού. Και την ανύπαρκτη ελπίδα ότι θα μπουκάρει, επί της ουσίας, ο Γιαννακόπουλος.

Το παιχνίδι Αλαφούζου με τους Κινέζους, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags