Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ο χειρότερος Παναθηναϊκός της δεκαετίας»!
| 2017-10-27 14:28:00

«Ο χειρότερος Παναθηναϊκός της δεκαετίας»!

Sportdog Team
«Ο χειρότερος Παναθηναϊκός της δεκαετίας»!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Χρήστος Μυριούνης μίλησε στη BasketCity και στο Libero 107,4 για θέματα του μπάσκετ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, λέγοντας πως οι Πράσινοι είναι οι χειρότεροι της δεκαετίας.

«Πιστεύω ότι είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχει δει τα δέκα τελευταία χρόνια. Δε νομίζω ότι μπορεί να πάει πουθενά... Ομάδα χωρίς ομοιογένεια, χωρίς ψηλό. Φαίνεται και στα παιχνίδια που έχει κάνει μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι μια σκληρή ομάδα, είναι λίγο διαφορετικό το θέμα εκεί. Έχει βέβαια αρκετές απουσίες. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση, αν γυρίσει και ο Σπανούλης και προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, θα πάει καλύτερα.

Ο Παναθηναϊκός με έχει απογοητεύσει πολύ. Μακάρι να αντιστραφεί το κλίμα. Είμαι πολύ προβληματισμένος. Όταν έχεις τόσους πολλούς Αμερικανούς που σου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα και τους κρατάς πάλι φέτος, θα κάνουν ακόμα χειρότερα. Είναι αναμενόμενο... Έγιναν τόσα γεγονότα πέρσι και τους κρατάς όλους, δεύτερη χρονιά; Ήδη έχουμε μάθει ότι γίνονται διάφορα. Δεν ξέρω, μακάρι να πέσω έξω και να πάει σούπερ, αλλά δεν είναι καλά τα μηνύματα», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μυριούνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags