Facebook Pixel Παραιτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης
| 2017-10-28 20:47:00

Χαμός με Δώνη - Παραιτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ!

Χαμός με Δώνη - Παραιτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ!

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυπριακή ομάδα!

Ο ΑΠΟΕΛ δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα Κύπρου, έχοντας μείνει μακριά από την κορυφή και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό.

Το νέο στραβοπάτημα, η ισοπαλία 1-1 με τον Εθνικό Άχνας, έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Ο προπονητής της κυπριακής ομάδας, Γιώργος Δώνης, ανέλαβε την ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα και έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου!

Αναλυτικά, όσα μεταξύ άλλων ανέφερε στην συνέντευξη τύπου ο Έλληνας τεχνικός:

«Ότι πω θα το πω με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις. Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν μου αρέσει και σημαίνει πως δεν μπορώ να επηρεάσω μέσω της προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως η ευθύνη ανήκει σε μένα. Δεδομένη η παραίτησή μου στη διοίκηση, μπορώ να πάω να χαιρετήσω αύριο το πρωί και να τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Σχετικά με το παιχνίδι για 60 λεπτά ήμασταν απαράδεκτοι, δεν κάναμε τίποτα. Στα τελευταία 30 λεπτά κάναμε πολλά αλλά δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τον ένα βαθμό. Επίσης αυτό που θέλω να πω και δεν αφορά τον Εθνικό Άχνας αλλά τους αρμόδιους είναι πως στα τελευταία 35 λεπτά έγινε γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου».

Παρ' όλα αυτά, υπήρξαν εξελίξεις λίγο αργότερα, καθώς η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Δώνη, τον οποίο εξακολουθεί να στηρίζει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags