Facebook Pixel Παναθηναϊκός είναι ο Αλαφούζος, όχι ο Ουζουνίδης
| 2016-12-13 13:51:00

Παναθηναϊκός είναι ο Αλαφούζος, όχι ο Ουζουνίδης

Παναθηναϊκός είναι ο Αλαφούζος, όχι ο Ουζουνίδης

Ο Ουζουνίδης προσελήφθη στον Παναθηναϊκό ως προπονητής. Όχι ως... εισηγητής μεταγραφικών κινήσεων της ΠΑΕ. Μην τρελαθούμε. Εντελώς!

Ούτε ο Ουζουνίδης, αντικατέστησε τον Στραματσόνι, διότι ο Ιταλός δεν ήταν... Παναθηναϊκός, ενώ ο Έλληνας είναι από κούνια βάζελος. Τι μαλακίες είναι αυτές. Ότι ο Στραματσόνι δεν ήξερε που ήταν, ο Ουζουνίδης ξέρει τι θα πει Παναθηναϊκός. Ούτε στην Ουγκάντα τα λένε πλέον αυτά.

Αυτοί που γράψανε ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σαιζόν με το καλύτερο, το πληρέστερο ρόστερ, σήμερα αμολάνε ρεπορτάζ σχετικά με την... ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Και ότι ο Ουζουνίδης ζήτησε τέσσερις παίκτες, δύο χαφ, δύο κυνηγούς.

Τον Παναθηναϊκό τον διαχειρίζεται ο Αλαφούζος. Άρα; Αυτούς τους παίκτες έχει το μαγαζί, μ’ αυτούς θα δουλέψεις, κύριε προπονητά. Μόνον αν το αφεντικό ρωτήσει σχετικώς τον προπονητή, αυτός θα προτείνει, ότι κατά τη γνώμη του χρειάζονται εκείνος κι’ εκείνος.

Δεν είναι Παναθηναϊκός ο Ουζουνίδης. Υπάλληλος είναι. Δεν έχει αυτός την ευθύνη στα οικονομικά της ανώνυμης εταιρείας, για να έχει τον πρώτο λόγο. Κι αν η ΠΑΕ προχωρήσει σε μεταγραφές, αυτό θα συμβεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όχι του Ουζουνίδη.

Παραμύθι η ικανοποίηση για Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags