Facebook Pixel Ίντερ-Μίλαν και Τότεναμ-Μπόρνμουθ με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ
| 2017-04-13 11:58:00

Ίντερ-Μίλαν και Τότεναμ-Μπόρνμουθ με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Ίντερ-Μίλαν και Τότεναμ-Μπόρνμουθ με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ στους αγώνες του Μεγάλου Σαββάτου Ίντερ-Μίλαν και Τότεναμ-Μπόρνμουθ, τόσο πριν από την έναρξή τους, όσο και στο Live. 

Στο ντέρμπι του Μιλάνου εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο μετράει και το γόητρο. Η Ίντερ είναι έβδομη με 55 βαθμούς και η Μίλαν έκτη με 57. Θα κυνηγήσουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ίντερ έχασε έδαφος μετά τις δύο ήττες της με 2-1, εντός έδρας από τη Σαμπντόρια και εκτός, από την Κροτόνε. Η Μίλαν προέρχεται από τη νίκη με 4-0 επί της Παλέρμο. Για το ιταλικό ντέρμπι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις. Τη νίκη της Ίντερ τη βρίσκουμε στο 2,15, την ισοπαλία στο 3,45 και τη νίκη της Μίλαν στο 3,35.

Στην Premier League η Τότεναμ συμπλήρωσε 6 σερί νίκες, εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση και κυνηγάει την πρωτοπόρο Τσέλσι, που έχει 7 βαθμούς περισσότερους. Θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια της Τσέλσι, η οποία θα αντιμετωπίσει στο «Ολντ Τράφορντ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπόρνμουθ στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της πήρε ισοπαλίες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-1, τη Σαουθάμπτον με 0-0 και τη Λίβερπουλ με 2-2.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και για τον αγώνα της Τότεναμ με τη Μπόρνμουθ. Φαβορί είναι η Τότεναμ με απόδοση 1,25. Η ισοπαλία πληρώνει 6,25 και το διπλό της Μπόρνμουθ 11.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags